Мисля да си поръчам ето това нещо:http://www.ebay.co.uk/itm/AC-DC-TIG-...item518ee849b5>Какво ще ме посъветвате?Някой работил ли е с такава?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво е мнението ви за тази машина?
Свий
X
-
От: Какво е мнението ви за тази машина?
Първоначално публикуван от filomatis Преглед на мнениеИмаш право,благодаря ти!
ОБАЧЕ:
Имаш транспорт, мито, ДДС, Митническо обслужване, МИТНИЦА с достатъчно подводни камъни в момента.....
Приятно забавление!
Коментар
-
Първоначално публикуван от aig Преглед на мнениеМашината си заслужава вниманието!
ОБАЧЕ:
Имаш транспорт, мито, ДДС, Митническо обслужване, МИТНИЦА с достатъчно подводни камъни в момента.....
Приятно забавление!Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Първоначално публикуван от taran Преглед на мнениеПоръчката е от Англия(Великобротания) ,освен транспорт едва ли ще има други плащания.
Коментар
-
Първоначално публикуван от filomatis Преглед на мнениеЗа съжаление не е от Англия:Item location: shenzhen, China,глевам че е в английския Е-бей и дотам.Нямаше ли къде да я заръчаш в европа.Бая нерви щеше да си спестиш.
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
Машинката най-после пристигна.За да стигне от Хонг Конг,през Германия и Гърция до Кипър бяха необходими около30 часа,а от Ларнака до Лимасол(около60 км.)по вече от седмица.Преди малко ми я донесоха в къщи.До сега ми излезе 610 Е.Гледам в Ebay са ги намалили от 304 на 287 лири.Утре живот и здраве и ако намеря отворени магазини ще трябва да я оборудвам с ръкохватка за ММА и редуцир вентил.Тия дето продават аргон ги знам че не работят в събота,дано комшиите да ми услужат с една бутилка,че имам голямо желание да я пробвам.Искам да попитам нещо,които е работил с подобна машина-има ли значение в какво положение са врътките и ключетата за ТIG настройките,когато работя в ММА режим?
Коментар
-
Току що я изпробвах като електрожен с 2,5 и 3,2 мм. електроди и се държа превъзходно.На работа ползваме Fronius TransPocket 1500 и като сравнение китайката определено е по-добра.(Е,разбира се не мога да я метна на рамо и да заварям на високото.)Понеделник ще купя редуцир-вентил и бутилка с газ и ще я пробвам и като TIG.
Коментар
-
Първоначално публикуван от filomatis Преглед на мнение.Искам да попитам нещо,които е работил с подобна машина-има ли значение в какво положение са врътките и ключетата за ТIG настройките,когато работя в ММА режим?
Коментар
-
Първоначално публикуван от aig Преглед на мнениеЧестито! Машината е хубава и си заслужава. В ММА режим ти работят само basic current (основния ток) и arc force (твърдост на характеристиката). Също така можеш да заваряваш в режим АС и ДС.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар