Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телоподаващо за около 500 лв.възможно ли е ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Телоподаващо за около 500 лв.възможно ли е ?

С тел 0,6 според мен не си заслужава да се работи. Веднъж пробвах с такава, и няма да повторя. Едвам успява да направи някаква вана, бе направо отврат.

Иначе за кемпито-в завода работя с тази марка, но е доста по-сериозна машина, и засега нямам никакви оплаквания, работи си перфектно. Предполагам, че и по-малките им машини ще са със същото качество.
    Но доколкото чувам-недай си Боже да се развалят, сервиза е труден и скъп. МА пък щоим ще се ползва по ден и половина в годината няма и да се чупи. Аз бих заложил на марковото. Колкото и другото да е ново. То и като ново е далеч от качеството на употребявана маркова техника.
    Ма всеки знае себе си, за такива "гаражни" нужди и аз бих се спрял на по-евтиното. Но донякъде де...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Благодаря колеги цената е според това за което ще ми трябва и колко ми се дават
      обобщение 3 за онова българското на вармиг и 2 за кемпито по едно за останалите май към него клонят нещата но все пак ще изчакам и без това резервните панели ще пристигнат чак август
      Последно редактирано от joromainata; 05-07-11, 22:55.

Коментар

А някой знае ли какво стана с марката ''Струна''
        Защото това VARMIG 1600 по дизайн ми прилича на тях.
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Колега имам едно почти ново Редко 200 турбо ергомокс , ползвано е не повече от 30-40 часа всичко и свети , за цената ще се разберем . 0896659886 - Румен

Коментар

Има я като марка нямат цени в сайта както и много други БГ производители не знам защо така
            дори произвеждат още въпросния доминатор

Коментар

Първоначално публикуван от joromainata Преглед на мнение
              Има я като марка нямат цени в сайта както и много други БГ производители не знам защо така
              дори произвеждат още въпросния доминатор
              На времето беше 660 лв- това педи 10тина години
              А по него време поголовно се сменяха вежди и прагове на кадети, вектри, астри- познай колко километра тел е изхабило...
              На сърбела майката му е чесането.
              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

http://intertechnic.bg/index.php?p=p...etails&id=2253 Това е май най евтиното и качествено което ще можеш да си купиш ново ! Това е машина от най ниския клас при тях ПВ е доста слабо -това означава че продължителността на работа е по малка т.е. ще изключва по често при максимално натоварване! Но за толкова пари толкова работа !!
                П.П.Това http://www.kupilisi.com/product_info...ducts_id=11559 напълно влиза в бюджет от около 500лв. Има и тема във форума за това телоподаващо , прегледай я и си прецени сам дали да го купиш -аз просто правя предложение !
                Последно редактирано от welderargon; 06-07-11, 17:10.
                https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Цена за "Доминатор" 150 от Струна за физически лица 765лв. само машината.
                  Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                  Из "Златния телец"

Коментар

Аз като аматьор си търсих старо от форумите, не помня от къде го намерих но си взех Харко 180А за 550лв. заедно с бутилка от 21година, която замина на боклука . За сега работи перфектно, а дано да не се наложи, но части за него има. Иначе и аз бях пред дилемата ново китайско или старо българско...
                    После смерти плохие десептиконы попадают в Автоваз

Коментар

Купих от Англия ,чисто ново Кобел-200 ,за 260лири,фирмата която го докара взе 0.80-пи на килограм до София.Много съм доволен и работя вече около една година с него.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                        Купих от Англия ,чисто ново Кобел-200 ,за 260лири,фирмата която го докара взе 0.80-пи на килограм до София.Много съм доволен и работя вече около една година с него.
                        Като гледам и аз май на там се насочвам
                        може ли малко подробности от къде го купи и кой ти го докара мита ала бала

Коментар

Ако почакате една седмица още, ще мога да ви предложа за тези пари инверторна машина.
                          АИГ-Заваряване ООД
                          Заваръчни апарати "DEL"
                          http://www.aigwelding.com
                          0889 522 036

Коментар

Това Колега е сериозно предложение и се радвам че времето е на моя страна и мога да почакам за да видя вашето предложение

Коментар

Помисли по въпроса за Кемпи-то че това е машината ! Виждал съм как работи малко по новия модел и е нещо невероятно и е супер мобилно.
                              Лудак

Коментар

Брат ми живее там,купих ме го от магазина,мита няма фирмата която го докара е пловдивска ако искаш ще ти дам тел.да се разбереш.Аз не съм търговец,за фирмата ,която го докара мога да кажа че са много коректни,вече с нея докарах ме 2-коли и един джип.Днес докараха една резачка щил и 4 гуми за джипа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X