Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зарядни устройства за акумулатори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Зарядни устройства за акумулатори

Имам две любителски устройства за зареждане на автомобилни акумулатори. Давах ги на приятели и комшии да си зареждат батериите и в един момент, когато ми се наложи да ги ползвам за мои нужди се оказа, че и двете не работят.
    Така, че въпроса ми е: може ли някой да ги погледне и да ги отремонтира / разбира се срещу заплащане /?

От: Зарядни устройства за акумулатори

Ако ти се разхожда до Бистрица, мога да ги погледна. Направих Ланчата и сега се услушвам...
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Погледни за бушонченца, първо там гори ако го дадеш дори за кратко накъсо. И ако няма защита.

Коментар

Предпазителите са здрави - проверих ги. Интересното е, че симптома май е един и същ. И от двете зарядни се чува леко бучене от трансформатора, а зарядния ток го няма, или е много слаб. Устройствата са: КЕДЪР - българско; другото е руско, доста очукано, но с доказана издържливост.

Коментар

Провери за студена спойка на изхода на трансформатора.

Коментар

Първоначално публикуван от makso Преглед на мнение
            Предпазителите са здрави - проверих ги. Интересното е, че симптома май е един и същ. И от двете зарядни се чува леко бучене от трансформатора, а зарядния ток го няма, или е много слаб. Устройствата са: КЕДЪР - българско; другото е руско, доста очукано, но с доказана издържливост.
            Ако имаш път към Борово - звънкай.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X