Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Червени свещи?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Червени свещи?

някой има ли идея на какво се дължи оцветяването на двете свещи. Свещите са от един двигател белите са от 1 и 4, а червените на 2 и 3 цилиндър.
    Прикачени файлове
    Bertone freeclimber 1.8 115hp

Къде сипваш бенДзин,а???А коресилинче нещо?За зимата?
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
      Къде сипваш бенДзин,а???А коресилинче нещо?За зимата?
      Обикновенно това се случва от скапаните присадки за изскуствено вдигане на октановото число или за подобряване на детонационната устойчивост. В тях има много желязо и така...Главния проблем в Русия с колите на безин - свещите се скапват за няколко хилядарки... И все такива червени...
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        Обикновенно това се случва от скапаните присадки за изскуствено вдигане на октановото число или за подобряване на детонационната устойчивост. В тях има много желязо и така...Главния проблем в Русия с колите на безин - свещите се скапват за няколко хилядарки... И все такива червени...
        Не беше ли някакъв оловен тетра- метра.... да влезе последния.
        Простете ми късопаметието, но беше оловно съединение, за вдигане на октана, то е червено на цвят. Виждал съм го и съм го употребявал преди петнайсетина години. Имаха го военните, на всички бази за запасняци, да вдигат октана на военнопроизводствения бензин!Мноооооого отровно!!!

Коментар

Нали го забраниха. Сега всичкият е неетилиран, то и безоловен.

Коментар

Именно и присадките са с някакви железни съединения...та от тах... Ти от тетраметилоловото да си виждал червени свещи? Няма, понякога ставаха леко керемидени но не повече
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

бензина е от omv, но ако е от присадки не трябва ли и четирите свещи да са червени

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                Именно и присадките са с някакви железни съединения...та от тах... Ти от тетраметилоловото да си виждал червени свещи? Няма, понякога ставаха леко керемидени но не повече
                На Жигулето бяха все бели!!!
                Няма ли химици тук, да не си говорим глупости и предположения?!

Коментар

Тая машинка не е ли карбуратор или моношприц?

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                    На Жигулето бяха все бели!!!
                    Няма ли химици тук, да не си говорим глупости и предположения?!
                    Щот му е била бедна сместа. Това за червения цвят и трецакването на свещите го знам съвсем сигурно, само дето сега не мога да намеря линка към изследването на горивата и присадките...

Коментар

шприца е стерео двигателя е на бмв 1,6

Коментар

в едно мое ръководство за употреба на автомобил пише че оцветяването в леко червено или ръждиво червено на свещите означава че двигателя работи добре както и свеща
                        аз си направих извод незнам за теб

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
                          в едно мое ръководство за употреба на автомобил пише че оцветяването в леко червено или ръждиво червено на свещите означава че двигателя работи добре
                          Най накрая и верният отговор. Започнах да се чудя дали изобщо ще се появи.
                          Иначе добра загравка направихте.
                          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

anarchy видя ли свещите, какво червено са. те не са керемидено червени а бордо все едно съм ги пръскал със спрей. от 16 години за първи път виждам такива свещи. Ръководството аз съм го писал

Коментар

ако колата работи без забележки нямам какво да те притеснява, ама за разликата най много да има промени в параметрите на някои от инжекторите.
                              http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
                              Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X