Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ауспух за генератор

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ауспух за генератор

Здравейте ,
    Търсих или не където трябва или не както трябва ,ама все няма отговор.
    Купих си генератор-пише 2 кW ,но и 1 кW да е пак добре.Въпроса ми е как и с какво да извадя изгорелите газове (ще го ползвам основно в гаража) извън помещението, като трябва и да може да се ползва и за разходки.
    Ще съм ви много благодарен ако помогнете
    0897девет7996две

До: ауспух за генератор

Изгорелите газове от такива устройства се изкарват навън, като се изкара навън устройството, преди да се пусне да работи. Пише го в инструкцията му. Или те четем по вестниците.

Вариациите на тема коаксиален димоотвод са за друг клас устройства, с друга цена и друг надзорен режим.

п.с. Темата е широко обсъждана - моля, ползвайте търсачката.

Коментар

Благодаря за бързия отговор-но това и аз съм го знам, че трябва да е извън помещението ,въпроса ми беше дали може да се направи нещо да работи и вътре.
      Явно не мога да работя с търсачката , че ми дава всякакви други теми но не и за това.
      0897девет7996две

Коментар

Не може да се направи да работи вътре. Т.е. сигурно може, но е по-евтино и сигурно да се вземе купешки, ако непременно се налага да работи в сграда.

Поради трудностите да се осигури безопасна работа на закрито, резервните генератори масово се разполагат извън сградите - както може да се види около болници, правителствени обекти и бензиностанции.

Коментар

Здравей мисля,че може да пробваш със гумен маркуч.Но маркуча трябва да е наистина гумен а не найлонов.При генератора няма много голямо натоварване и няма да вдига голяма температура.Другият вариянт е да използваш метална тръба която да я изведеш навън.Дупчиш стената и поставяш тръбата,мисля че и този начин няма да е много труден.
          0885719173-Красимир

Коментар

Първоначално публикуван от krasimir83 Преглед на мнение
            Здравей мисля,че може да пробваш със гумен маркуч.Но маркуча трябва да е наистина гумен а не найлонов.При генератора няма много голямо натоварване и няма да вдига голяма температура.Другият вариянт е да използваш метална тръба която да я изведеш навън.Дупчиш стената и поставяш тръбата,мисля че и този начин няма да е много труден.
            Не си правете майтап, работата е сериозна, а отравянето с въглероден оксид - незабележимо и окончателно. Потърсете във форума за фразата "въглероден оксид" - няма да пиша пак.

Затварям темата поради учудващия брой хора, които подценяват проблема и са склонни да търсят "решения".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X