Предварително се извинявам ако темата не е сложена на правилното място. Въпроса ми е следния, купих си кола и гледам че има вграден Bluetooth Handsfree но като влезна в телефона в настройките за блутуута и търся устройства го намира но като опитам да се свържа с него ми иска парола да въведа на телефоана ....... ? някаква идея защо е това .... и дали изобщо така се работи с тва Bluetooth Handsfree защото до сега несъм ползвал такова чудо?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за вградено Bluetooth Handsfree
Свий
X
-
До: Въпрос за вградено Bluetooth Handsfree
Иска ти паролата на хендсфрито за да се сдвоите и да си го познава телефона като неговото си хендсфри, иначе всеки който е около или в колата с пуснат блутут ще може да се върже."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
-
Пробвай да влезеш с 1234 или 1111, 0000, обикновенно това са фабричните кодове....питай продавача за някакви документи за устройството, вътре има код.Око за око и светът ще ослепее
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнениеПробвай да влезеш с 1234 или 1111, 0000, обикновенно това са фабричните кодове....питай продавача за някакви документи за устройството, вътре има код.
Коментар
-
Първоначално публикуван от rodney_pz Преглед на мнениеутре ще опитам с тези кодове но иначе няма как да питам продъвача защото я взех колата от Италия и няма как ... а в документите няма нищо за heandsfree-тоОко за око и светът ще ослепее
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар