Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електро мобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Електро мобил

туи чудо възможно ли е да се направи в любителско-гаражни условия, и ако да, то с какви двигатели и акумолатори?

Можеби е по-интересно с каква батерия или акумолатор ще стане тази работа.Иначе из "Моделист Конструктор"май съм виждал нещо такова.Някаква количка за деца с преработен стартер от Москвич май беше зглобена.Но тази конструкция надали щети върши работа.Поздрави.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

ами интересно е като задачка за мислене, едно колело да го направиш електро и с някъв акумолатор от мотоцикъл би било ефектно.а за кола или няква триколка пак е интересно като идея.

Коментар

Ами хората отдавна го правят - акумулаторите е желателно да са тягови, а не стартерни. Става с двигател и от бг електрокар, ако няма друго. Проблемът е с малката автономия и високото тегло. Иначе дори в мобилето се продаваше Панда електромобил.
        Има и камион ЗиЛ на ток.
        Любителските конструкции с достъпни елементи осигуряват около 60км/ч максимална скорост и 50 км автономия.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

има ли нещо онлаин по нета за този ел. двигател от мотокар за запознаване и обща култура ?

Коментар

Първоначално публикуван от Гого55
            има ли нещо онлаин по нета за този ел. двигател от мотокар за запознаване и обща култура ?
            Точно преди седмица изтърбуших един здрав електромотор от български мотокар ,че ми трябваше корубината и оста .
            Остана ми един здрав ,който движи хидравличната помпа.
            Но за да ги въртиш ти трябва мнооого яка батерия!
            Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

ми даи основните параметри на двигателя и предпочитания акумолатор ,както и цената.

Коментар

Не сам много компетентен ама в нашия град има доста инвалиди които имат някакви триколки и по цял ден движат на ток батериите не са много големи защото самата трикола е малка

Коментар

В сервиза дето си ремонтирам джипките имат един електромобил с изгоряла електроника, но не знам дали го продават. Ако има някой голям мераклия мога да го водя да го види.

Коментар

интересува ме техническите характеристики на ел двигател от електрокар и евентуално конструкцията -може ли от някъде да се видят?

Коментар

Виж това
                      http://www.evr1.by.ru
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X