Обява

Свий
Няма добавени обяви.

тяго акумолатор на L 300 4wd

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• тяго акумолатор на L 300 4wd

Здравейте ,сложих нафтова печка вебасто 12v на моя бус който е с 2 акумолатора по 65 а.ч.направих 3 дневен излет за риба , но втората и третата вечер трябваше да препалвам за да работи печката,въпросът мие мога ли да свържа по някакъв начин и един трети тягов/ място има в буса/ акумолатор,който да е само за осветление,печка и tv,който да се зарежда от самия бус по време на път и ако може по какъв начин?

До: тяго акумолатор на L 300 4wd

По принцип тяговите акумолатори се зареждат на циклично зарядно устройство така е поне при по скъпите електрокари . Първо го разрежда до определена степен (ако не е разреден) и после го зарежда.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Има полутягови акумулатори за автомобилни цели, които могат да се зареждат от обикновен алтернатор. За целта трябва, освен акумулатора, устройство за превключване между основния и допълнителния акумулатор автоматично по време на пътуване. Такова устройство осигурява пълноценното зареждане на двете батерии.

Такова устройство се предлага от някои от търговските партньори на Форума и е важен елемент от експедиционната подготовка на автомобилите.

Коментар

Един приятел караше такъв тягов от малко ръчно водимо електрокарче на един Ровер Марк 3 искара около година с него и си палеше сега ми е в гаража приготвил съм го за аварийно осветление на вилата да не паля агрегатчето всеки път като спре тока.
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X