Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заклинване поради термично разширение на вътрешния кух вал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Заклинване поради термично разширение на вътрешния кух вал

Здравейте.
    Прецизната тръба за магнитния прахов съединител на кухия вал има вътрешно заклинване на отвора поради термично разширение след непрекъсната работа. Демонтажът е възможен само след спиране и охлаждане. Корекцията на коаксиалността многократно се проваля.

Дебелината на стената на кухия вал и концентрираната магнитна верига причиняват локализирано повишаване на температурата. Шпинделът е изработен от стомана 45# и не е термично обработен. Опитите за намаляване на референтния възбуждащ ток и нанасяне на високотемпературна паста против заклинване са осигурили само временно облекчение.

Бих искал да се консултирам относно размерите за обработка на топлоизолационната втулка на кухия вал или алтернативни решения за подмяна на материали за ротора на кухия вал, за да се намали разликата между термичната деформация.

Има ли експерти в тази област, които могат да помогнат? Благодаря ви много.

Я дай снимки на това изделие, и от къде си ти, че имам едни съмнения за едно нещо ?

Коментар

• Стоян Боюков-Sariones
      Стоян Боюков-Sariones коментира
      Редактиране на коментар
      Сериозно ли имаш съмнения? Ми компОтер пише. Аман вече от "разработчици"!

Кои туи нещо магнитния прахов съединител и на какво е монтиран? Че и аз имам едни съмнения ...
    Nissan Qashqai 1.3 DDT

Коментар

Мноооого сте мнителни.
      Тия пичове са налазили форумите, и под предлог че имат проблем, си пробутват линковете към сайта за стъпкени матаретки и други железарии.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Нали това чакаме линка

Коментар

Дано да не сте затаили дъх в очакване на линк защото... той вече е публикуван, а не се знае дали ще има друг...
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Е това е добра стратегия стига да има кой да се занимава... Няма линк, няма бот... !
            VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
            X