Колеги,здравейте днес за мой късмет се случи следното.Паля колата и гасне веднага,и какво да видя лампата с ключа и колата свети ,и няма палене.Преди малко го изключихме софтуерно,и колата си запали,но пък сега лампата продължава да си свети.Каква е процедурата в момента да накараме тази лампа да изгасне? Ще стане ли отново софтуерно,или ще трябва да разглобяваме около таблото .Преди това пробвахме с обучение на ключ,не помогна проблема стана от един път без признаци..
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с имобилайзер пасат5
Свий
X
-
Имобилайзера е в таблото (FIS) и ЕКУ на двигателя.
Коментар
-
В момента сме го изключили софтуерно,и колата си пали без проблем.Само ме и тересува как да изгася тая лампа да ,не мига..Препоръчват ми да свалим таблото ,и да махнем лампичката ..Първоначално публикуван от viperr Преглед на мнениеИзключва се само софтуерно и то май без да се сваля компа.
Коментар
-
В това табло няма "лампички" които можеш да махаш и слагаш...
- 1 like
Коментар
-
Да сега видях,че е със светодиоди до колкото разбрах.Има ли как по някакъв начин да се изгаси тогава..Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеВ това табло няма "лампички" които можеш да махаш и слагаш...
Коментар
-
С ваг ком ще стане ли това нещо? Днес цял ден търся информация за това как се гаси тая лампа,но масово навсякъде излиза ,че след като се озключи това лампата си остава да свети...Първоначално публикуван от viperr Преглед на мнениене е изключен правилно. Когато се премахне правилно лампата изобщо свети.
Коментар
-
2001 или 2002 е ..Първоначално публикуван от Никола Преглед на мнениеКолата коя година е, до 2000г. Мисля, че не става през буксата.
Коментар
-
В километражното табло има 1 процесор за имобилайзера. Той казва к"во става с имобилайзера на втория процесор, който върти стрелките и пали ламбите, които трябва.
Най-простия вариант е непрозрачна лепенка върху съответния светодиод.
Често, в подобен случай може да се установи къде е проблема с имобилайзера и успешно да се оправи.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар