Колеги може някой модератор да се кара с право, но аз поне не намерих тема за свещи. Предлагам тук да се разискват различните марки, модели, видове, да има коментари за новите свещи, които се предлагат за коли на газ или метан и така нататък. Аз примерно сега си поръчах за Фрилендъра свещи Autolite, които не бях чувал, но след като им погледнах сайта не изглеждат, като аматьори. Пише, че работили с Крайслер и още някои си там. Оригинално Фрийто го дават с NGK PFR6N-11 платинени. Предлагама да пише някой с наблюдения на марката Autolite, както и да се разискват останалите марки и всичко свързано със автомобилни запалителни свещи /ако така се казват, за да разграничим с подгревателните при дизела и квито други свещи има/.
Ако пък има такава тема или нещо не ви хареса се извинявам, но моята преценка е, че би била полезна. Ето и снимка на тия, които поръчах.
Ако пък има такава тема или нещо не ви хареса се извинявам, но моята преценка е, че би била полезна. Ето и снимка на тия, които поръчах.
Коментар