Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Що е то акумулатор и с какво се яде?
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Що е то акумулатор и с какво се яде?
С тази батерия ли ги ползуваш?Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеГолям им бил....
АматИори.
[ATTACH=CONFIG]666674[/ATTACH]
Вальо, имам 30 и 50 амперов. Взех ги в комплект със стрелкови уреди, които ще ползвам с 300 и 500 амперови, и не ми трябват. Ако решиш че ти трябват - казвай.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Да преведа,напрежение на заряд 16-18 волта и ток какъвто -такъв !Подкрепям,моя опит сочи същото !С тея 13.6 волта ,никога няма да се вкара батерията в кондиция !За компенсацията на саморазряд съм съгласен че върши работа!Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеКакто виждам, от пост на пост, все повече изветрявате. Моля, не го приемайте като обида! Чрез Вас целият форум расте и се зарежда с нови енергиЙ!
Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Не, с това "зарядно".Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеС тази батерия ли ги ползуваш?
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ние с Роската сме финни 'ора. С хамалогия се не заиграваме. Току що си поръчах 50А-ров с уредот комплект, ама е АV в едно. Нъц. 3-30v. Нъц!Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеГолям им бил....
АматИори.
.......
Мерси.Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеНещо такова, но във всички случаи, ако търсиш коректност и продължителна достойна отплата от гадинките, трябва винаги да се съобразяват нещата с температурата......Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Ако не той, то аз.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеВальо, имам 30 и 50 амперов. Взех ги в комплект със стрелкови уреди, които ще ползвам с 300 и 500 амперови, и не ми трябват. Ако решиш че ти трябват - казвай.
Коментар
-
Еми, остава да си ги вземеш.Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеАко не той, то аз.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Ясене, не си заслужава да се занимаваш с адаптиране на такива шунтове.
Уредчето което ги мери (дисплейва) трябва да е настроено според шунта. За 20, 30, 50 пр. А.
За същото време ще ми измислиш зарядно а аз ще ти подаря 2 комбинирани.
Готов комплект АV 50A, 3-30V В един корпус е 13$. Това без да съм гонил цена.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Имаме успеваемост. На първите проби се разбра, че не съм догледал. Зарядното се оказа 20А а не 10А както очаквах. Както се казва "Кьорав карти не играе"
След леко разкостване намерих истината. Има тример за тока на първата стъпка. С лека поправка се получи това.
Значи трябват само 3 кадърни потенциометъра, разграфени правилно и съм в играта. Като му добавя и AV метърче и термистор, ще ми хареса на цяло.
Опа. 4 потенциометъра...Последно редактирано от drukman; 05-01-14, 13:20.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Потенциометърът е малко шантава работа след време. Може би качествен многооборотен. И напрежението по-към края не е ли по-добре, макар, че с триразрядния си е вманиячаване. Но е бомба, браво.А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Спам.
Пише се оЛфройнд, Росене.
По темата.
То разликата на разните видове аку. се събира в един волт. 10оборота със скала ще стане. 14.хх (хх=скала). Утре отивам да търся.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо. О888 557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар