Здравейте колеги,в пасата,има заводски радио-касетофон на фолксваген, и поради напредване на техниката мисля че касетата като възпроизводство не ме задоволява.А касетофона е много хубав,а и мощен да подчертая.8+ буфер е, DOLBY, и много други щуротий- светва само с фаровете,изключва се с ключа и т.н.Има копче с което може да се свърже сд чейнджър, но и той малко по остаря,тия дискове като някой диджей трябва да записвам и разнасям,истината е във флаш паметите.Та въпроса ми е ,има ли някакъв известен нам метод с който мога да свържа юсб вход към радио-касетофона.Проверих в и-бей и имаше някаква китайска простотия която ако отговаря на описанието е невероятна но не мисля. ето я ето и снимка на радиото http://cgi.ebay.com/USB-MP3-Xcarlink...3286.m20.l1116
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Радио-касетофон на VW Passat
Свий
X
-
-
До: Радио-касетофон на VW Passat
Благодаря колега,видях че и там си регистриран по същия начин и същия аватар. Сигурно имаш Фолксваген или просто ти е приятно да четеш инфо из форумите.А върху тази джаджа имаш ли наблюдения ?Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеВъв фолксвагенския форум имаше отзиви за тая джаджа (Xcarlink).Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
feikot@abv.bg
Обратно дороги - НЕТ !
Коментар
-
Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнениеCar MP3 player-ът не те ли устройва? Проста, евтина и работеща джаджа.

За такава ли говорим,или за фм трансмитер,който се слага в запалката.Ако е първото- не искам да свалям касетофона и да променям целия дизайн на таблото,да ми свети някакъв идиотски цвят,да ми разбиват колата за 100 лв.и т.н. А и мисля че удобството да се изключва като извадиш ключа,да свети само с фарове,и както казах че самото радио има доста функции които за да ги има в такъв плеър трябва да се бръкна поне 5-600 лв- долби 9 точково разпределение на звука... ,а и класическия немски дизайн са големи плюсове.За фм трансмитера- оферта е но звука е с много слабо качество,глух и басов.
Всъщност във ФВ форума,има доста успешни реализации на този продукт,и мисля да отправя една оферта към братята китайци.А Петя като гледам май и ти си с пасат
Какъв е ?
Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
feikot@abv.bg
Обратно дороги - НЕТ !
Коментар
-
За ФМ трансмитер говоря. И на мен ми писва да сменям касети, макар че от качествените се вади добър звук, но ... архаика!Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение....
За такава ли говорим,или за фм трансмитер,който се слага в запалката.Ако е първото- не искам да свалям касетофона и да променям целия дизайн на таблото,да ми свети някакъв идиотски цвят,да ми разбиват колата за 100 лв.и т.н. А и мисля че удобството да се изключва като извадиш ключа,да свети само с фарове,и както казах че самото радио има доста функции които за да ги има в такъв плеър трябва да се бръкна поне 5-600 лв- долби 9 точково разпределение на звука... ,а и класическия немски дизайн са големи плюсове.За фм трансмитера- оферта е но звука е с много слабо качество,глух и басов.
Всъщност във ФВ форума,има доста успешни реализации на този продукт,и мисля да отправя една оферта към братята китайци.А Петя като гледам май и ти си с пасат
Какъв е ?
Аз съм с трансмитер и неговата компактност и бързо прибиране са голямо удобство. А и на 4 Гб флашка може да се побере страаашно много музика.
Пасатът, който карам е В3, доста стар, без серво, без електроники. Последното си е голямо предимство.
Не мога да си кривя душата, колата е желязна!!!
Просто устройство, просторна, комфортна, огромен багажник ..... не може да се сравни с някои съвременни возила, в които пътуваш сгънат на четири! Видях, че има тема за пасатите, но си мълча, понеже сме във форум 4x4.
НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
Omnia vincit amor !
Коментар
-
Добре, а звука от този трансмитер задоволява ли те, не съм ползвал лично но един приятел има в колата и честно казано- ами глух е, а и до сега 1 позитивен отзив не съм чул.А това си е оферта екскарлинк, може да го барна, а тук нашите изедници го продават за 250 лв. в ебей е 45 $ доставката варира и тя около толкова и човек като си направи сметка излиза на половина от нета.За това нашите еврейски магазинчета няма да успеят.А за този пасат който говориш мисля е най-успешния,както и прословутото качество на Голф 2ката,и след това почнаха да се излагат... Та ще го поръчам,само чакам няколко опътвания от фв форума, и ще споделям тук, мисля че повечето колеги от този форум биха го поръчали също,все пак става въпрос за юсб четец и карта памет четец.За айпод няма да споменавам,има я и тази функция ,но човек с айпод не вярвам да се лигави с тия приспособления,а и не вярвам да има касетофон
feikot@abv.bg
Обратно дороги - НЕТ !
Коментар
-
И това е оферта, ако имаш повече информация, моля те пиши ми ЛСПървоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеАз пък имам касетка с кабелче, бацвам я в касетофона, пускам го и забождам кабелчето посредством мини-жак в мп3 плеър, телефон и каквото още ти хрумне с изход за слушалки
feikot@abv.bg
Обратно дороги - НЕТ !
Коментар
-
Да, задоволява ме звукът.Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнениеДобре, а звука от този трансмитер задоволява ли те, не съм ползвал лично но един приятел има в колата и честно казано- ами глух е, а и до сега 1 позитивен отзив не съм чул.....
Чист и ясен е. Единственото, което не ми харесва е, че папките във флашката на компютъра се виждат с една подредба, а трансмитерът ги чете с друга и трудно уцелвам конкретна папка.
Иначе нямам забележки.
НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
Omnia vincit amor !
Коментар
-
Такава касета си купувах педи време от Конрад,мисля чебеше 7-8 лв.Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеАз пък имам касетка с кабелче, бацвам я в касетофона, пускам го и забождам кабелчето посредством мини-жак в мп3 плеър, телефон и каквото още ти хрумне с изход за слушалки

Коментар
-
Толкова е из нета, ама търся ефекта на флашката и самото радио, защото с тази касета наистина е супер решение но управлението става от плеъра/телефона или там каквото и да е възпроизвеждащо у-во.А касетофона става само едно стъпало- ефекта който искам да запазя се губиПървоначално публикуван от automax Преглед на мнениеТакава касета си купувах педи време от Конрад,мисля чебеше 7-8 лв.
Xcarlink един жълт ми го предлага за 50 $ + 15 $ доставка 65 $ близо 100ина лева, не мисля че е лоша покупка при положение че ще си начеша крастата
feikot@abv.bg
Обратно дороги - НЕТ !
Коментар
-
Здравейте колеги.Да споделя и моя скромен опит с ФМ трансмитерите.
Ами те си имат вградени предварително зададени настройки/като еквалайзер/ за типовете музика:джаз, рок, диско и други.Избират се с бутонче от дистанционното,и се виждат на екрана на трансмитера.Друг е въпроса дали дистанционното работи добре,т.е. трябва да натискаш здраво копчетата или нормално.Зависи и на какъв модел ФМтрансм. си попаднал.Има и много калпави от тях.В момента се предлагат масово с вградена памет примерно 2 гб.,или 1гб. като с кабелче го вкл. към юсб входа на РС то,за да го напълниш с музика/може като флашка да се ползва/.Това е удобство че флашката не стърчи.Но са запазили входа за нея и за Сд картата.
Аз имам в колата Мп3 плеар-Сони, с юсб вход и съм пробвал с флашка и свири добре,като мога да сменям ,както песните така и папките.
За мене трансмитера си е компромис,но за толкова пари става.Цените му започват от 20лв. нагоре по магазините предлагащи китайски стоки.Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....
)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
-
От известно време ми се върти една леко деструктивна, но полезна идея ако имаш телефон който "пее" през блутут или мп3 плеър с блутут:
Купуваш си някакво стерео блутут хендсфри / слушалки.
2. Запознаваш ги с плеъра/телефона.
3. Вграждаш го в радиото и си слушаш. Ако не можеш да се справиш с вграждането, ползваш жокер - обади се на приятел или помощ от публиката.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар