Здравейте колеги,в пасата,има заводски радио-касетофон на фолксваген, и поради напредване на техниката мисля че касетата като възпроизводство не ме задоволява.А касетофона е много хубав,а и мощен да подчертая.8+ буфер е, DOLBY, и много други щуротий- светва само с фаровете,изключва се с ключа и т.н.Има копче с което може да се свърже сд чейнджър, но и той малко по остаря,тия дискове като някой диджей трябва да записвам и разнасям,истината е във флаш паметите.Та въпроса ми е ,има ли някакъв известен нам метод с който мога да свържа юсб вход към радио-касетофона.Проверих в и-бей и имаше някаква китайска простотия която ако отговаря на описанието е невероятна но не мисля. ето я ето и снимка на радиото http://cgi.ebay.com/USB-MP3-Xcarlink...3286.m20.l1116
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Радио-касетофон на VW Passat
Свий
X
-
-
До: Радио-касетофон на VW Passat
Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеВъв фолксвагенския форум имаше отзиви за тая джаджа (Xcarlink).Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
feikot@abv.bg
Обратно дороги - НЕТ !
Коментар
-
Първоначално публикуван от Петя Преглед на мнениеCar MP3 player-ът не те ли устройва? Проста, евтина и работеща джаджа.
За такава ли говорим,или за фм трансмитер,който се слага в запалката.Ако е първото- не искам да свалям касетофона и да променям целия дизайн на таблото,да ми свети някакъв идиотски цвят,да ми разбиват колата за 100 лв.и т.н. А и мисля че удобството да се изключва като извадиш ключа,да свети само с фарове,и както казах че самото радио има доста функции които за да ги има в такъв плеър трябва да се бръкна поне 5-600 лв- долби 9 точково разпределение на звука... ,а и класическия немски дизайн са големи плюсове.За фм трансмитера- оферта е но звука е с много слабо качество,глух и басов.
Всъщност във ФВ форума,има доста успешни реализации на този продукт,и мисля да отправя една оферта към братята китайци.А Петя като гледам май и ти си с пасатКакъв е ?
Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
feikot@abv.bg
Обратно дороги - НЕТ !
Коментар
-
Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение....
За такава ли говорим,или за фм трансмитер,който се слага в запалката.Ако е първото- не искам да свалям касетофона и да променям целия дизайн на таблото,да ми свети някакъв идиотски цвят,да ми разбиват колата за 100 лв.и т.н. А и мисля че удобството да се изключва като извадиш ключа,да свети само с фарове,и както казах че самото радио има доста функции които за да ги има в такъв плеър трябва да се бръкна поне 5-600 лв- долби 9 точково разпределение на звука... ,а и класическия немски дизайн са големи плюсове.За фм трансмитера- оферта е но звука е с много слабо качество,глух и басов.
Всъщност във ФВ форума,има доста успешни реализации на този продукт,и мисля да отправя една оферта към братята китайци.А Петя като гледам май и ти си с пасатКакъв е ?
Аз съм с трансмитер и неговата компактност и бързо прибиране са голямо удобство. А и на 4 Гб флашка може да се побере страаашно много музика.
Пасатът, който карам е В3, доста стар, без серво, без електроники. Последното си е голямо предимство.Не мога да си кривя душата, колата е желязна!!!
Просто устройство, просторна, комфортна, огромен багажник ..... не може да се сравни с някои съвременни возила, в които пътуваш сгънат на четири! Видях, че има тема за пасатите, но си мълча, понеже сме във форум 4x4.
НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
Omnia vincit amor !
Коментар
-
Добре, а звука от този трансмитер задоволява ли те, не съм ползвал лично но един приятел има в колата и честно казано- ами глух е, а и до сега 1 позитивен отзив не съм чул.А това си е оферта екскарлинк, може да го барна, а тук нашите изедници го продават за 250 лв. в ебей е 45 $ доставката варира и тя около толкова и човек като си направи сметка излиза на половина от нета.За това нашите еврейски магазинчета няма да успеят.А за този пасат който говориш мисля е най-успешния,както и прословутото качество на Голф 2ката,и след това почнаха да се излагат... Та ще го поръчам,само чакам няколко опътвания от фв форума, и ще споделям тук, мисля че повечето колеги от този форум биха го поръчали също,все пак става въпрос за юсб четец и карта памет четец.За айпод няма да споменавам,има я и тази функция ,но човек с айпод не вярвам да се лигави с тия приспособления,а и не вярвам да има касетофонOpel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
feikot@abv.bg
Обратно дороги - НЕТ !
Коментар
-
Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеАз пък имам касетка с кабелче, бацвам я в касетофона, пускам го и забождам кабелчето посредством мини-жак в мп3 плеър, телефон и каквото още ти хрумне с изход за слушалки
feikot@abv.bg
Обратно дороги - НЕТ !
Коментар
-
Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнениеДобре, а звука от този трансмитер задоволява ли те, не съм ползвал лично но един приятел има в колата и честно казано- ами глух е, а и до сега 1 позитивен отзив не съм чул.....Чист и ясен е. Единственото, което не ми харесва е, че папките във флашката на компютъра се виждат с една подредба, а трансмитерът ги чете с друга и трудно уцелвам конкретна папка.
Иначе нямам забележки.
НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
Omnia vincit amor !
Коментар
-
Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеАз пък имам касетка с кабелче, бацвам я в касетофона, пускам го и забождам кабелчето посредством мини-жак в мп3 плеър, телефон и каквото още ти хрумне с изход за слушалки
Коментар
-
Първоначално публикуван от automax Преглед на мнениеТакава касета си купувах педи време от Конрад,мисля чебеше 7-8 лв.Xcarlink един жълт ми го предлага за 50 $ + 15 $ доставка 65 $ близо 100ина лева, не мисля че е лоша покупка при положение че ще си начеша крастата
feikot@abv.bg
Обратно дороги - НЕТ !
Коментар
-
Здравейте колеги.Да споделя и моя скромен опит с ФМ трансмитерите.
Ами те си имат вградени предварително зададени настройки/като еквалайзер/ за типовете музика:джаз, рок, диско и други.Избират се с бутонче от дистанционното,и се виждат на екрана на трансмитера.Друг е въпроса дали дистанционното работи добре,т.е. трябва да натискаш здраво копчетата или нормално.Зависи и на какъв модел ФМтрансм. си попаднал.Има и много калпави от тях.В момента се предлагат масово с вградена памет примерно 2 гб.,или 1гб. като с кабелче го вкл. към юсб входа на РС то,за да го напълниш с музика/може като флашка да се ползва/.Това е удобство че флашката не стърчи.Но са запазили входа за нея и за Сд картата.
Аз имам в колата Мп3 плеар-Сони, с юсб вход и съм пробвал с флашка и свири добре,като мога да сменям ,както песните така и папките.
За мене трансмитера си е компромис,но за толкова пари става.Цените му започват от 20лв. нагоре по магазините предлагащи китайски стоки.Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
-
От известно време ми се върти една леко деструктивна, но полезна идея ако имаш телефон който "пее" през блутут или мп3 плеър с блутут:
Купуваш си някакво стерео блутут хендсфри / слушалки.
2. Запознаваш ги с плеъра/телефона.
3. Вграждаш го в радиото и си слушаш. Ако не можеш да се справиш с вграждането, ползваш жокер - обади се на приятел или помощ от публиката.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар