Обява

Свий
Няма добавени обяви.

10-20mm2 кабел - откъде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 10-20mm2 кабел - откъде?

Трябва ми около метър кабел, за предпочитане с гумена или силиконова изолация. 1x15кв.мм Ще свършат работа и 10 или 20 квадрата.

Евентуално някакви кабелни обувки за него.

Добра работа би ми свършил кабел от тия, изпозвани в по-слабичките заваръчни апарати - до към 100-ина ампера. Другите ми идват дебели. Проверих в няколко магазина за заваръчна техника из района, но никъде не продават.

Знам че "Ташев Галвинг" продават някакви, но нямам възможност да отида до там - на другия край на София ми е.

Пребивавам в района на Красна Поляна и Зона Б5 в София, но общо взето центъра + западната част на София не са ми проблем.

Някой да знае нещо по въпроса?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: 10-20mm2 кабел - откъде?

Най-бързо и лесно ти е на Козлодуй преди светофара с Раковска от ляво, посока Сточна гара.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
      Най-бързо и лесно ти е на Козлодуй преди светофара с Раковска от ляво, посока Сточна гара.
      Ще мина след работа. Не знаех че там продават такива нещица.

Благодаря.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Другото е някакъв магазин за авто музика ... захранващите кабели за усилвателите!
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
          Другото е някакъв магазин за авто музика ... захранващите кабели за усилвателите!
          Еб@х го да го еб@!!!!!! За това не се бях усетил. А имаме в квартала. Даже ги познавам.

Баси тъпунгера съм!!!

Коментар

Какви кабелни обуВки ти трябват? Имам в предвид с ухо или без? Като ми уточниш какъв вид искаш ще разровя и ще донеса (може още довечера, май ще мина през вашия квартал). За кабел дали имам ще проверя след няколко часа.
            Георги Гатев

Коментар

С ухо. Дето се завиват с болт. Дупката да е за 6мм. Това са даденостите, и не зависят от мен. Но трябва да са масивни - като за 15 квадрата кабел. По тях на импулси ще тече 200А.

Ама, тия в авто музиката трябва да имат.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                С ухо. Дето се завиват с болт. Дупката да е за 6мм. Това са даденостите, и не зависят от мен. Но трябва да са масивни - като за 15 квадрата кабел. По тях на импулси ще тече 200А.

Ама, тия в авто музиката трябва да имат.
                Ще ти звънна като прегледам гаража като се прибера.
                Георги Гатев

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
                  Ще ти звънна като прегледам гаража като се прибера.
                  OK, мерси.

Коментар

Имам 25, със прозрачна мека изолация. Мога да ти отрежа - май отпадна задачата, за която го взех.

Коментар

Малко след пазара на Красна поляна посока вагона(на последната пресечка преди вагона) има магазин за музика и разни такива там имат захранващи кабели за усилвателите, аз от там си взех и си направих прехвърлящи кабели за ток. Хубавото е, че са доста гъвкави и може да ги прекараш лесно навсякъде.

Коментар

Благодаря на всички отзовали се колеги. Снабдих се с около 1.5м кабел от тия, дето ползват за захранване на автоусилватели. 8 квадрата. Имаше и по-дебел, но тоя ми е достатъчен. Взех го от кварталната работилница за поставяне на аларми, музики, чипосване, и т.н.

Още се чудя, как не ми дойде на акъла да потърся там.

Отново благодаря на всички отзовали се. Поне вече знам няколко места за набавяне на такива материали, а все някога ще ми потрябва отново.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Еб@х го да го еб@!!!!!! За това не се бях усетил.
                          Баси тъпунгера съм!!!
                          Ако не можеш сам да се..@@@@., ние ще помагаме ...за какво са приятелите...амЪ сподели какво ще правиш, ако е по Жипките
                          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                            ...амЪ сподели какво ще правиш, ако е по Жипките
                            Не по жипките бре Владо ... шъ си го ръга у TIG-a , МИГ-а или ВИГ-а ...
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                              Не по жипките бре Владо ... шъ си го ръга у TIG-a , МИГ-а или ВИГ-а ...
                              ТИГ-а. Гасител на високоволтови импулси съм направил. Понеже съм кухавел, та си правя регулация на AC честотата. От 30 до 300 херца. Върши работа за фини неща, а и не само.

Ще пусна и тема, като съм готов.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X