Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв е тоя компресор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какъв е тоя компресор?

Че колко секунди ще живее? Хладилния компресор фреонът и го маже и го охлажда, а аз искам въздух. Да слагам на входа масло, и да го отделям на изхода ... До гуша ми дойде от правене на велики неща.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      Че колко секунди ще живее? Хладилния компресор фреонът и го маже и го охлажда, а аз искам въздух. Да слагам на входа масло, и да го отделям на изхода ... До гуша ми дойде от правене на велики неща.
      Работи без проблеми вече втора година При боядисването на Джипчо малко се "затопляше" ама един обикновен малък настолен вентилатор го върна на земята. Все пак и аз не му бях осигурил принудително охлаждане, а в колите някакъв въздух все го обдухва. Признавам си че не съм разглобявал хладилен, но на автомобилните климатици им сипват отделно масло в картера......абе ще се самоцитирам от предния пост: "добре дошъл да видиш"
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Компресора ти от каква кола е, аз съм разглобявал на фолксваген и не мисля че буталата биха изкарали много без масло, а и нещо в ролята на картер не се сещам да има....
        Иначе идеята е супер, най-вече заради електромагнита.
        А колко атмосфери прави твоя?
        Don't hunt IF you can't kill
        първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
          Компресора ти от каква кола е...
          А колко атмосфери прави твоя?
          Извинявай за късния отговор ... ама празници...и приятели с джипки от климатик на "ситроен СХ" версия "престиж" от около 77г. според всички надписи компресора е италиански ....а аз съм го ограничил да не вдига над 8 ат. Ако има нещо питай...
          Прикачени файлове
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X