Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв е тоя компресор?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какъв е тоя компресор?

И какво е имало върху тия тарелки?
    Моторчето е мрежово, 170 вата, не е най-хилавото. От какво е свален не знам. Има някаква чернилка, масло ли е имало ...
    Тайната ми надежда е да става за гуми.
    Прикачени файлове

До: Какъв е тоя компресор?

Сигурен ли си, че е компресор, а не помпа за течност? Какво пише на табелката?

Коментар

Стефане, продаваш ли го, или питаш какъв е, никъде не пишеш "продавам", а си го пуснал тук, кажи да знам дали да я местя на друго място?
      LZ1PER

Коментар

Филтри Стефане.ПрозрачниКондензоуловители или още както им викат там е имало на тарелките
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Иххх мамка му ама пусто съм стеснителен
          И аз за филтри си помислих. Просто толкова ми заприличаха на гнездата за маслени филтри по автомобилните двигатели...
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

А? Не бе, защо да го продавам? Трябва да съм объркал, не е за тука значи.

Филтри - филтри, ама не съм виждал с такова закрепване. Въпросът беше що за бурканчета са. На кръглата част има О-рингове, на плоските площадки няма байонети, няма зъби ...
            Няма табелка. Само на моторчето. Електрическите параметри, и "Натоварване - 5 минути". Не разбирам дали е било течност или въздух, страхувам се че не е газ(((

Коментар

Някаква помпа от стар модел химико-диагностична апаратура ??? ГДР-то бяха много силни в този сектор....над "бурканчетата" може да е имало пружинираща пластина някаква като на едновремешните шишета за лимонада и в по-новата история кутии за кафе примерно.
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                Филтри Стефане.ПрозрачниКондензоуловители или още както им викат там е имало на тарелките
                Абе все пак май са обезвъздушители. Освен ако това което Стефан е снимал не е "поглед отдолу"

Коментар

Мда. Скръб и безполезност.
                  Не е компресор. Дисекцията показа че е помпа. Тарелките са само дефлектори на потока и дънца на каквито е имало бурканчета. Не са клапани. Входът е чист и сух, изходът - задръстен с някъв лайнян черен катранец. Не е водоразтворим, не се влияе от температурата, не съхне. Мирише на дявол знае какво. Не е хранително, техническо е.
                  Отвратен съм от днешната промишленост. Само западаща цивилизация може да произвежда копресори за аквариуми, и следващите в гамата - за Зил. Едно време в нормалните държави имаше и междинни, които заинтересованите дейци да могат честно да си свалят от разни инсталации и кофи за буклук.

Коментар

"Бурканчетата"май са били едно тяло.И през едната месингова търва е смучело/нещо от някъде/.А през другата е издухвало.Предполагам де.
                    Много ми е познато това нещо,от времето когато работех във вторичните суровини.Виждал съм нещо такова,ама ходи се сети на какво е било
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Аз мисля, че това е дехидратор. Поне на това ми прилича.

Коментар

Получих прозрение. Като не може да помпа гуми, може да помпаме с това замръзнала нафта.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                          Получих прозрение. Като не може да помпа гуми, може да помпаме с това замръзнала нафта.
                          А защо да не може да помпа гуми Няма ли да се справи?
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Защото тъпо няма клапани. Значи е проточна помпа за течности, а не компресор. Сигурно е с приличен напор.

Коментар

Жокер от публиката за гумите може да ползваш компресор от климатик на кола, хем си има уши за захват.... моя е такъв, но стационарен.... има нехерметичности...пука ти, не е фреон. но пък има електромагнитна муфа ако го сложиш на колата може да си го вкл. с копче ...колкото до идеи за стойки - добре дошъл да видиш на Джипчо швейцарците каква стойка за допълнителната хидравлика са направили. имам и изостанали ремъчни шайби и т.н.
                              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X