Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автомобилни релета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Автомобилни релета

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    Кубчета са ... искам да разбера....
    И аз, ама йок. Преди години (по случайност ) ръководих някакъв си служебен сервиз в които поддържахме (приблизително) 160 коли от 60 марки и модела ... та един от 100-те шофьри пристига с Х-тия модел мерцедес на Н-ския замесник шеф, призна си ( след разпит, без бой) че е "черпил" ключовете на ел.стъклата си с кафе , после дори ги забърсал със салфетка ама те спрели да работят ....разглобих (лично)....няма контакти, няма релта - контролери , повърхностен монтаж и всички други хай-тек, електронкаджийски радости....но за "балкан стар" щото тоя 1/2 кАмпУтър (дето само трябва да клати стъклата) се не ремонтираше по друг начин освен с нов така, че сигурно и най-извратените маркетиг специалисти и инж-та в автомобилния бранш не знаят кой вариянт до кога
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Това дето го описа е твърдо чалга, него няма да го бъде никога. Освен в пиянските изцепки на някви офисни момченца. Пробутват една партида, и изчезва. Естествено, понеже не работи. Когато искат да правят такива неща, нормалните хора използват световоди и нормални контролери. Мерцедес отдавна не е нормална кантора, а глупостите им не бива да ни засягат. Така че не е бил виновен шофьора, ами тоя който е купил тая кошница с увехвали бурени.
      Ма нали трябва нещо за силови комутатори бе ... (((

Коментар

Стефане, до точка 6 - малко си търсил. По т.6 - потърси още по-старателно.
        Жокер: абе ползвай интернеДо не само да пишеш. Чети! И не само във форума.

Коментар

Че аз обърнах всичко. Не помня вече колко години. Най-близо беше някви вносители на нещо ултра-турбо италианско. Колко познават собствения си каталог ме озадачи, затворих си очите. Не можаха да ми кажат даже кой взема от тях на дребно, освен магазина, който каза Дядо Владо. Там първо има три чарка, после цените им са безсмислени. Кашони по 100 и по 500 бройки от нещо, което не могат дори да ми покажат да пипна, няма да купувам от никого. Остана ми да питам. От четене не се интересувам, какво знае гугъл - също. Искам да знам аз. Също така да купя нужното ми, при смислени условия. Ако ти можеш да проектираш нещо по картинка 30 байта, мога само да ти завиждам, аз не мога. Да купувам котки в чувал също не мога.

Коментар

Аз искам правоъгълни
            Ford

Коментар

А таблата им как са? Отделно група релета, отделно група бушони?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X