Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автомобилни релета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Автомобилни релета

Масовите са кубчета. Има паралелепипеди, наполовина по-тесни от едната страна. Не мога да разбера в кои коли ги има масово, и доколко ще заменят два пъти по-големите. Интересът ми е принципиален - кои си струва да се залагат в перспективни разработки.

До: Автомобилни релета

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    кои си струва да се залагат в перспективни разработки.
    Тези които ги има навсякъде Другите май са в по-старите модели
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Масовите са кубчета. Има паралелепипеди, наполовина по-тесни от едната страна. Не мога да разбера в кои коли ги има масово, и доколко ще заменят два пъти по-големите. Интересът ми е принципиален - кои си струва да се залагат в перспективни разработки.
      Изключително добре издържан, в техническо отношение, въпрос. Предлагам, все пак, да ползваш паралелопипедните...
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Има кубчета. И с четири, и с пет извода. Но търговците са чалгаджии, не мога да разбера за какво става дума.
        Предпочитам паралелепипедите. Не успявам да изясня дали не са временно явление.

Коментар

Ползвам чалгаджийските (китайски, каквито намеря) кубчета за най-различни диващини. Ако не ги тормозиш, и те тебе не. Понякога им отрязвам ухото за болта, за да влязат където ги пъхам.

!!! задължително тези с 5 извода. Ако извод 88/87а не ти трябва, не го ползвай, но не си вземай реле, което го няма. Емпирично правило.

Коментар

Защо, бре? При реглажа на контактите трябва да мислят и за 87А, а това намалява възможностите.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Съществуват малки с пет извода, виждал съм.
              Чалгата е в главите на продавачите - не знаят защо продават само кубчета. Това ми е първия проблем. Вторият е че няма гнезда за малките. Третият - че няма сглобяващи се едно с друго гнезда. Четвъртият - че няма гнезда за бушони, които се сглобяват с гнезда за релета. Петият - че няма гнезда за малките бушони. Шестият - че няма никаква водозащитена арматура.

Коментар

В НИВАта ми беше пълно с кубчеата,и не можех да разбера кое за какво е.Ама хубавото им е че са ефтини(2,50 мисля струваше едно) и взаимнозаменяеми.Като спряха да светят късите(демек не се превключваше от дълги на къси)сложих релето от халогените.Та май по добре да използваш от тях.
                А за водоустойчивост,можеш да залееш със силикон.Малко е гадно,но мисля че ще има ефект.
                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Като се стигне до правене - има какво и как да се прави, това е друго. Много искам да са стандартни детайли ...

Коментар

Съществуват малки с пет извода, виждал съм.
                    Чалгата е в главите на продавачите - не знаят защо продават само кубчета. Това ми е първия проблем. Вторият е че няма гнезда за малките. Третият - че няма сглобяващи се едно с друго гнезда. Четвъртият - че няма гнезда за бушони, които се сглобяват с гнезда за релета. Петият - че няма гнезда за малките бушони. Шестият - че няма никаква водозащитена арматура.
                    Мрън, мрън, претенции. Ако намериш гнезда за бушони и релета, които да се сглобяват в редичка по много, имаш 1-2 бири от мен. А дотогава ще връзваме всичко на обемен монтаж.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                      Защо, бре? При реглажа на контактите трябва да мислят и за 87А, а това намалява възможностите.
                      Възможно обяснение (не съм сигурен):

Релето с 4 извода се проектира, произвежда и сглобява като реле с 5 извода, а извод 87а се пропуска нехайно. Дупката за него не допринася за херметичността, а липсващият контакт дава излишни степени на свобода вътре.

Коментар

Третият - че няма сглобяващи се едно с друго гнезда.
                        ИМА ! на ъгъла на "симеон" и "софроний врачански" в бившия магазин на "лада" в петък купувах. Мога да ти ги покажа ако искаш да видиш дали ти вършат работа.
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

За релета? Колко струват?

Коментар

Това ли ти трябва ?
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...1&postcount=21
                            Аз купих гнездата от Електронинвест а релетата от Комет и с
                            ъм доволен до сега нямам грижи с тези релета използвал съм ги на много места , марката е "SUN HOLD" .
                            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Кубчета са ... Аз искам правоъгълни, като ги гледаш отгоре. Освен това искам да разбера дали те ще сменят кубчетата утре, или ще останат до свършека на класическите автомобили.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X