Масовите са кубчета. Има паралелепипеди, наполовина по-тесни от едната страна. Не мога да разбера в кои коли ги има масово, и доколко ще заменят два пъти по-големите. Интересът ми е принципиален - кои си струва да се залагат в перспективни разработки.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Автомобилни релета
Свий
X
-
До: Автомобилни релета
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениекои си струва да се залагат в перспективни разработки.Другите май са в по-старите модели
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеМасовите са кубчета. Има паралелепипеди, наполовина по-тесни от едната страна. Не мога да разбера в кои коли ги има масово, и доколко ще заменят два пъти по-големите. Интересът ми е принципиален - кои си струва да се залагат в перспективни разработки.Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Има кубчета. И с четири, и с пет извода. Но търговците са чалгаджии, не мога да разбера за какво става дума.
Предпочитам паралелепипедите. Не успявам да изясня дали не са временно явление.
Коментар
-
Ползвам чалгаджийските (китайски, каквито намеря) кубчета за най-различни диващини. Ако не ги тормозиш, и те тебе не. Понякога им отрязвам ухото за болта, за да влязат където ги пъхам.
!!! задължително тези с 5 извода. Ако извод 88/87а не ти трябва, не го ползвай, но не си вземай реле, което го няма. Емпирично правило.
Коментар
-
Съществуват малки с пет извода, виждал съм.
Чалгата е в главите на продавачите - не знаят защо продават само кубчета. Това ми е първия проблем. Вторият е че няма гнезда за малките. Третият - че няма сглобяващи се едно с друго гнезда. Четвъртият - че няма гнезда за бушони, които се сглобяват с гнезда за релета. Петият - че няма гнезда за малките бушони. Шестият - че няма никаква водозащитена арматура.
Коментар
-
В НИВАта ми беше пълно с кубчеата,и не можех да разбера кое за какво е.Ама хубавото им е че са ефтини(2,50 мисля струваше едно) и взаимнозаменяеми.Като спряха да светят късите(демек не се превключваше от дълги на къси)сложих релето от халогените.Та май по добре да използваш от тях.
А за водоустойчивост,можеш да залееш със силикон.Малко е гадно,но мисля че ще има ефект.Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеСъществуват малки с пет извода, виждал съм.
Чалгата е в главите на продавачите - не знаят защо продават само кубчета. Това ми е първия проблем. Вторият е че няма гнезда за малките. Третият - че няма сглобяващи се едно с друго гнезда. Четвъртият - че няма гнезда за бушони, които се сглобяват с гнезда за релета. Петият - че няма гнезда за малките бушони. Шестият - че няма никаква водозащитена арматура.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеЗащо, бре? При реглажа на контактите трябва да мислят и за 87А, а това намалява възможностите.
Релето с 4 извода се проектира, произвежда и сглобява като реле с 5 извода, а извод 87а се пропуска нехайно. Дупката за него не допринася за херметичността, а липсващият контакт дава излишни степени на свобода вътре.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеТретият - че няма сглобяващи се едно с друго гнезда.0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Това ли ти трябва ?
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...1&postcount=21
Аз купих гнездата от Електронинвест а релетата от Комет и с
ъм доволен до сега нямам грижи с тези релета използвал съм ги на много места , марката е "SUN HOLD" .0 8 9 8 4 8 1 3 3 0
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар