Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гърловини за резервоари

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гърловини за резервоари

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    Ъ-ъ, не ща лепенка. Трябва истинско. Да го забия почти хоризонтално някъде по средния пояс или в задните колонки.
    бе колега ти , бе ти квиса тия туниги бе Стефане тц ,тц,
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Все едно трябва да правя нов резервоар, ще преместя и гърловината. Сегашната е ква да е тенекия, лошото и е че е много ниско, и още по-лошо - под много малък ъгъл спрямо вертикалата. Да сипеш сам нафта с фуния е цирков номер. Поредната глупост, не става.
      Последно редактирано от Стефан; 03-11-08, 08:32.

Коментар

Ееееееее,,,,, наи после , некои да се сети за резервоари , Стефане гледам като правят туниги само тия кумини слагат ,шнорхели де, а от водата трябва всичко да се пази не само да не влезе в цилиндрите , една кола има , гпавини , диференцияли,съд за гориво , електрически уреди, неща все опасни при котакт със вода

Бих те помолил че аз съм малко смотан в писането се нещо ше усера , да напишеш по нещо на хората как да се предпазват от гадната вода ръжда
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
          ...да напишеш по нещо на хората как да се предпазват от гадната вода ръжда
          Ако става дума за водата в резервоара - тя си идва и с горивото. А за да не гние - или пластмасов, или още по-добре резервоар от неръждавейка или дуралуминий. Ама си е инвестиция.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X