Автоматични на американската техника има доста, а херметични...само армейски...ама те пък не са автоматични...въпрос на избор...
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
тези херметичните ми ги даден един приятел с климатична техника на камиони се занимават каза че до 10-15 м под вода издържат повечето неща си ги внасят директно от СЩ
Ееех ... То и аз намерих някви пишман търговци, уж внасят от Италия. Дайте да видим. На! Каталог с дребни картинки. Дайте две от тия и две от тия да опитам. Немаш ядове, кутия с 50, след два месеца, дай кинтите. Глупости с една дума.
Е, това е част от проблема - не знам. Нито колко нито какви. Правя я полека и на място. Макет. Като стане всичко както трябва, вече може да се обяви за производствен образец, всичко да се премери, опише, да се направи като хората и да се произвежда нормално.
На старите москвичи (407 - 403) има един, вграден в ключа за фаровете на принчипа на биметал. Работи като товарна защита и определено върши работа дори след 40г
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
На чоя джип има доста такива, като размер са като стандартни бушони с две крачета, вътре има биметална пластина.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар