Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт на челник Зебра?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ремонт на челник Зебра?

Не мога да видя от снимките - около пъпката или около дъното има изолация?

Коментар

Пъпката е едно цяло с чашката,дъното е изолирано.
      Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

И аз имам протекъл duracell, за който нямам съмнение, че е оригинален. За дребно тяхно (на дюрасел) оправдание, мога да кажа, че протекоха 1-2 години след срока им на годност.

Има един ентусиаст, който упорито мори батерии и споделя резултата. Аз му вярвам.

Коментар

Е те такова менте не бях виждал.

Коментар

https://www.google.com/search?q=duracell+leaked

Не е единичен случай. В кендълпауъра има цяла тема и съвети как да си искаш парите от дюрасел, ако протекла тяхна батерия ти е повредила устройство.

Коментар

Аз все още не схващам каква дивотия са направили дюрасел за да накарат алкална батерия да потече.

Коментар

Ами пипали са нещо химията, защото виж в гореспоменатия сайт какви позиции държат по капацитет, а последната им реклама направо ме умили, как с техните батерии дистанционните изкарвали повече от година или някаква подобна глупост.

Коментар

Я ги знам колко им е капацитета и жокер ми не требе. Но предполагах че са го направили като просто са "оптимизирали" разходите и са намалили материала вътре. Явно са ги оптимизирали още повече и това просто НЕ Е алкална батерия, а солева.

Гееве.

Все едно де, остава първоначалният извод: еднократни батерийки се купуват от Икеа и Джъмбо, за акумулаторни се ползват енелуп и всички останали - когато заслужат.

Защо дърводелците продават по-добри батерии от фирмите дето са нарицателно за батерии - чудеса на пазара.

Коментар

Батерии дюрасел ултра, сложени незнайно кога в GPS-а ми бяха протекли тотално и изсъхнали след това, та едвам ги извадих. Вярно, вадих ги доста след срока им на годност, ама не очаквах чак такова мазало. Засъхналите кристали не ги мие нито вода, нито изопропанол.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X