Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електричар за еърбег

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Електричар за еърбег

Здравейте,

Съжалявам ако има някъде вече такава тема, прерових, не открих... Мига ми лампата на еърбега (Nissan X-Trail 2007), един път се оправи от само себе си с прочитане на ecu-то (без да излезе код на грешка, което беше много странно?)

Препоръчайте електричар в София, който да провери веригите, да продуха куплунгите (може да е влязло вода, 100 неща може да са...) и да работи чисто. Цената е фактор но не е най-важната, по-скоро да е коректен че предния само сви рамене, взе парите за диагностиката, и ей я на пак лампата.

Ако правилата не позволяват тук да пишете конкретен човек/сервиз, може и на лични.

Благодаря!

От: Електричар за еърбег

Добре дошъл в клуба на Мигащите Еърбеци! Аз на моя, след сериозно разглобяване на цялата система, не можах изобщо да му разбера проблема и ми се струва, че ще е бая скъп за решаване и затова му теглих една майна! Похвали се ако се пребориш с твоя!
    Honda XL600LM, 1987
    Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
    Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

От: Електричар за еърбег

Бух... Абе все пак ми се иска да пробвам поне простите неща - окабеляване, куплунги, преди да го отпиша. Не е толкова стара колата че да и тегля майна на еърбеговете напълно... То и не е ясно какво е поведението, дали само един бег не е активиран, или всички... Абе много е тъпо компютъра като не си казва нищо. Вероятно софтуера или оператора последния път са били калпави, не вярвам чак ей така от само себе си да се изтрие код на грешка, а и не вярвам да мига лампата без да има отразен код.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X