Обява

Свий
Няма добавени обяви.

20 годишен Airbag?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 20 годишен Airbag?

Ами, никой не подозира, че тая кола ще обиколи 25 пъти Екватора и ще дойде в България, вече "милионер", ама, налИ: "един/а немски/а доктор/бабичка 40-ти набор (налИ) е ходил/а с нея до съседното градче за 'лЕб, налИ", и ще се крепи до 20-тата си годишнина с "оригинални" части от "евраците", комбинирано с въображението и импровизацията на местния бай Гараж...

Човешките автомобилни производители (примерно бмв) всяка година имат акциЙ за преоборудване на опасни еърбеЗи, абсолютно беСплатно Другите - фитка! - оправят се с рязане на лампи, премахване на модули и възли и т.н.
    С "Фармахим" - непобедим
    Дизел - само дънки!

Коментар

Обратно на наложеното тук мнение, производителите са пределно наясно колко живеят колите им - и не само у нас.

Човешките автомобилни производители правят много неща, ама малко от тях след 10-тата година.

Коментар

Ясене, един автомобил може да живее практически вечно (справка - скорошното мероприятие Спасовден), въпросът е дали е изгодно за един примерно счетоводител, да плаща за квалифициран труд или да си троши пръстите сам, докато сменява отдавна изгнили О-пръстени, пробити топлообменници на парно, изкъртени от седене товарни преобразуватели в пасажерската седалка (т.нар. "кантари"). Демек смЕна над определен процент заводски детайли вече излиза дебелец.

Гореспоменатият производител с лекота подменя пасажерски еърбег на автомобил, произведен в края на 20-ти век...
        С "Фармахим" - непобедим
        Дизел - само дънки!

Коментар

Е, значи 20г поддръжка на ербегове не е чак уникална. Щото примерно части за двигател или спирачна система може и да не намериш по официалните канали.

Коментар

Ок, купи си нови пиропатрони, възглавници, датчици и лентов кабел за французките железори (ако изобщо имат) и ги подмени
            С "Фармахим" - непобедим
            Дизел - само дънки!

Коментар

В твоя чест може и да опитам. Ама всъщност не съм фен на излишните експлозиви в колата. Ако нещо ще правя няма да е подмяна.

Достатъчно ме дразни ABS-ът.

Коментар

Aaa, мен не ме намесвай - в твоя чест ще си е! Ти си се возиш на тях, докато аз проявявам интерес към УАЗа, макар и доооста рядко Той поне е лесен - ни ABS, ни колани, ни възглавници, пиропатрони, кантари, модули...
                С "Фармахим" - непобедим
                Дизел - само дънки!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X