Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Изгубен код зa aвторaдио Опел Зaфирa!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Изгубен код зa aвторaдио Опел Зaфирa!?

Ccr 600 Филипс . Пробвaх някaкви кaлкулaтори, но не можaх дa нaмеря нищо рaботещо в нетa.
    Не знaм кой може дa го рaзкодирa във Вaрнa.
    Могa дa поръчaм едно CD вторa употребa от опел зa 50-60 лв. , но дa хвърля рaботещо нещо зaрaди тaкaвa тъпотия....
    Някой с идея?
    Sent from my Nokia s fenerche

От: Изгубен код зa aвторaдио Опел Зaфирa!?

Ако са налични книжата към колата провери там. Аз след много ровене, разглобяване и чудене го открих в една от книжките в папката на колата. Мисля, че беше ръководството, но може и в сервизната книжка да е било.
    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

От сервиза са ми давали кода при предоставен VIN... Безплатно...
      Мисля бе отделно картонче с размер на кредитна карта, което го даваха заедно с книжката, но не бе неразделна част от нея (т.е. собственика може да го е сложил на друго място)
      Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Радо , я (ако не е секрет) дай тоя VIN и ще питам тукашните в Опел.Може и да речат да кажат.
        Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

W0L0TG @F75X@226@3042
          Без кльомбите

Коментар

Още преди обяд ще ги помоля.
            Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
              От сервиза са ми давали кода при предоставен VIN... Безплатно...
              Мисля бе отделно картонче с размер на кредитна карта, което го даваха заедно с книжката, но не бе неразделна част от нея (т.е. собственика може да го е сложил на друго място)
              На мен ми трябваше на една астра и си беше напечатан към края на книжката. В раздела за управление на аудио системата. Малко на немски беше книжката и за това трудно го намерих, още по-трудно прочетох как да го вкарам. Сега може и в сервиз да го предоставят, все пак света се върти и променя.
              Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Отдавна е време да разкарат тия кодове!
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
                  Още преди обяд ще ги помоля.
                  Предвaрително блaгодaря!
                  Колaтa е вторa употребa и женaтa нямa идея къде е нaврялa книжкaтa. Откaчен aкумулaтор и ....

Коментар

Или в книжата или някои го запасват на кутията на самото радио. Като се свали...
                    сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                    dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                      На мен ми трябваше на една астра и си беше напечатан към края на книжката. В раздела за управление на аудио системата. Малко на немски беше книжката и за това трудно го намерих, още по-трудно прочетох как да го вкарам. Сега може и в сервиз да го предоставят, все пак света се върти и променя.
                      Също на Астра... Сервиза във Варна ми го дадоха по телефона (но ме познаваха лично)..
                      След това на друга Астра и Зафира кодовете бяха заедно с книжката, но ако си спомням правилно можеха да се отделят от нея (или притурка или перфорация за късане)...
                      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                        Също на Астра... Сервиза във Варна ми го дадоха по телефона (но ме познаваха лично)..
                        След това на друга Астра и Зафира кодовете бяха заедно с книжката, но ако си спомням правилно можеха да се отделят от нея (или притурка или перфорация за късане)...
                        Звъннах в Булвария... Ако е закупен от БГ автомобила го дават, но ако е внос - 50лв. Плащали на някого.
                        Ако колегата не може да го открие, ще купя някакъв друг. Варират м/у 50-70лв.

Коментар

Да, възможно е... Нашите автомобили бяха купувани от БГ...

Коментар

да не би калкулаторите да искат серийния номер на радиото, а не VIN-a

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:radio-cd-cdr-500-opel-astra-vectra-itp-radio-pass-3763246759.jpg
Прегледи:1
Размер:76.3 КБ
ID:5714029

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                              да не би калкулаторите да искат серийния номер на радиото, а не VIN-a
                              Калкулаторите искат сериен номер на радиото, но след доста ровене не попаднах на читав калкулатор. Повечето при свалянето още антивируса пищи. Другите платени-което обезмисля упражнението/регистарции, кердитни карти.../. Третите пък са някакви програми за четене на самото радио.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X