Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сензор за скорост -начин на свързване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сензор за скорост -начин на свързване

Здравейте колеги ,захванал съм се с една главоблъсканица ,съответно ми трябва малко помощ от колеги просветени в електротехниката.Случаят е следния,напазарувах си едно универсално дигитално табло за моторетката ,имитация на коссо,съответно втора ръка тук от БГ,само че продавача не ми изпрати сензора за скорост който трябва да е с него ,с оправданието че той така го е купил без сензор.Всичко друго накарах да работи само километража НЕ.Модела на въпросното табло е ss182 .Първо да уточня ,на мотора имам такъв сензор -оригинален върху скоростната кутия,също имах и допълнителен такъв монтиран до задния диск и взимащ информация от 4 магнита и си купих китайски сензор тук(БГ) от един сайт ,със нито един от трите не тръгва ,опитах всевъзможни начини на свързване и не става ,интересното е ,че като допра за момент сигналния проводник на таблото до маса и се изписват километри ,също и през пробна лампа към плюс .

Идеята ми е ако някой има китайско АТВ или друга машина с оригинално монтиран такъв сензор да каже начина на свързване на проводниците и да измери какви волтажи има на тя,и какви съпротивления когато е разкачен.То какъвто и да е съвет и помощ от ваша страна са добре дошли.
    Предварително благодаря !

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X