Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КИА СПОРТИТЖ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КИА СПОРТИТЖ

Не ми работи бензиномера на таблото, стрелката сочи постоянно в пълно, лампата свети. Киата е 2000 см3 и е 1999г модел. Буксата отзад отгоре на резервоара я изключвах, чисто е но със свалена букса колата не пали. Трябва ли да се бърка по надолу в резервоара, или не е в този участък повредата.
    При липса на прецизна техника, се надделява с майсторлък! И обратното!

От: КИА СПОРТИТЖ

Откачи буксата и дай на контакт. Изчакай малко да видиш дали ще падне стрелката. Ако не падне отваряш резервоара и гледаш дали поплавъка е опрял някъде нагоре или потенциометъра който движи поплавъка нещо се е прецакал. Колата не пали със свалена букса защото изключваш и бензиновата помпа.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Коментар

Виж дали на клемата, идва напрежение до самият потенциометър, а не до помпата, и дали се връща, да не би в окабеляването да ти е проблема Ако ли не, виж самият уред вече
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Имам въпрос. Пак ще уточня модела, може би има значение. Киа спортитж, 1998г.се оказа че е, бензин 2000 см3 двуваловия мотор 128 кс. На оборотомера има под оста на стрелката една червена лампичка, трябва ли да свети постоянно в движение, защото моята свети и проблем ли е това и какъв.

Коментар

Аз такава лампа нямам. Но червените и жълти лампи по таблото не трябва да светят . Има ли някакъв символ на тази лампа?
          Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Символ няма, дава с мигане прекъснат звуков сигнал при отворена врата когато автомобила е в покой, в движение само свети постоянно. Не ми работи автоматичното заключване и ме съмнява че това е проблема. Смених батерийката на дистанционното но не е от него, като го натисна за заключване, нещо леко се опитва да заключи но не може та заключвам ръчно. Иначе джипката е много добра, имаше само леки проблеми които отстраних един по един но тая лампичка ме дразни.
            Прикачени файлове

Коментар

Да не е за колана?
              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                Да не е за колана?
                Не, не е.

Коментар

Доколкото разбирам проблема е в лампата за вратите и звуковия сигнал. По обясненията имаш недобре затворена врата или проблем с бутона който отчита затворена врата. Ако се е повредил някой от тези бутони е нормално да пищи и може и от там да не иска да заключи вратите - релетата започват за цъкат непрекъснато докато държиш ключа за заключване. Прегледай ги, включи да свети лампата в купето при отворена врата и пробвай от коя врата не изгасва образно казано.

П.П. Обърках лампите, тази за която питаш не мога се сетя за какво е.
                  Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                  Телефон - в профила!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X