Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое да избера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кое да избера?

Чудя се от няколко дни.. КТS или Star Diagnosis.. Нужно ми е най-вече за четене на мерцедес, но пък и ще ми трябва и парички да си изкарвам като чета други автомобили..
    Знам, че със стара се ограничавам, но пък не знам дали Ктс няма да ми върши същата работа за мерцедес..
    Съвети?

От: Кое да избера?

Десо, една С3 минимум ти дава възможности около мерседес, които с KTS не може да мислиш дори.

Или отговора на въпроса ти - ти трябва да избереш - или да си тесен специалист по марката, или пенкилер с ограничени възможности - поне към марката.

Или още по-конкретно - KTS няма да ти върши пълноценно работата по мерседес!

Коментар

Вени, аз с това си изкарвам хляба вече и за това не искам да се ограничавам..
      Няколко колеги, близко до мен са с ктс и са доволни..

Коментар

Някакво мнение за Delphi?

Коментар

Да повдигнем темата малко.Делфи или аутокома стават за бърсалки, на автомобили след 2002 година що годе добре се справят на по старите са мъка да кажем че почти не работи или не работи коректно.Инженерните функции са зле не всички работят правилно и омазват блоковете за управление доволно.Ктs имал съм ползвах го до преди две години и го продадох, със немските добре се справя другите не са му сила изобщо.И това срещу хиляда и нещо пари годишен абонамент залудо плащани имайки предвид колко може, има един лаф /бош-няма нищо съвършено/само еситроника е полезен.Има Българско решение доста добро ABRITES но и цената му е добра към 20к ойро като събереш цената на всички пакети.Втори вариант е интерфейс j2534 pass-thru работи със доста дилърски диагностични програми.Стар диагнозата работи безгрижно но се ограничаваш само до една марка не е опция.
          Последно редактирано от dodo_x; 29-07-15, 01:29. Причина: допълване
          Персонален поздрав за всички в народното събрание /Господ да ви убие,Аллах да ви вземе,Чумата да ви тръшне,Синовете ви зетьове да ви доведат.АМИН/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X