Здравейте. Автоалармата ми е само с едно дистанционно и /естествено по закона на Мърфи/ то се прецака. Въпреки това успях да отключа автомобила, макар и трудно. Алармата е HITECH. След изчитане на това, което изнамерих не ми стана ясно следното: може ли да се обучи ново дистанционно към моята аларма? Предложиха ми нова аларма, но цената е над 130лв. Търся алармаджия от Варна, който да ми помогне. Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Неработещо единствено дистанционно за автоаларма
Свий
X
-
От: Неработещо единствено дистанционно за автоаларма
Същата случка имах лятото. Свързах се с електричаря, инсталирал алармата, и той ми изпрати ново дистанционно. Обучих го след като майстора ме инструктира по телефона, работи нормално.Животът е харизан кон според мен...
Теди
-
0885 750046 Вальо, колега от форума! Сервиза му е над КАТ - Варна.Последно редактирано от VULKAN; 13-12-14, 21:12.Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
Стефан Арзатов
Коментар
-
Провери ли дали проблема не е в контакта между пластинките и батерията? Няколко пъти ми се е случвало и си нося малка отвертка за отварянетому. Проблема при мен се появява след изпускане/ падане на дистанционното.Кривят се контактните пластинки на батерията и като го отворя тя си хлопа вътремежду тях с хлабина около 1мм но достатъчно да не даде контакт и да ти направи номер, обикновено в неподходящ момент.LZ1NIM/P
B pos
Коментар
-
Най-често срещаният, поне при мен проблем е от повредени бутони на дистанционното. Отвори го и дай контакт с нещо метално между крачетата на бутона. Ако работи, просто сменяш бутоните, което е променя факта, че трябва да се снабдиш с второ ДУ или друга аларма. Цялата аларма е не повече от 40 лв."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Колеги, проблема се прояви преди седмица. Още същия ден ходих при няколко алармаджии и всички бяха категорични, че дистанционното е дало фира. Казват, че му е изгорял чипа. Светодиода му свети постоянно. Някои от алармаджиите се опитаха да обучат ново дистанционно, но не успяха. Всичко това май трябваше да го напиша още в началото за да е ясна ситуацията. Моля да ме извините. Поради тази причина се обърнах към вас за помощ. Днес се обадих на колегата Вальо, ще се срещнем в събота с него. През работно време не мога, на работа съм. Благодаря Ви на всички. Ще пиша какъв е резултата.
Коментар
-
Срещнах се с колегата Вальо, но и той не можа да обучи ново дистанционно. Ходих и при известна фирма за аларми, не успяха и те. Проблема в крайна сметка се реши с помощта на мой приятел. Намери ми аларма от неговата автоморга и вече съм я монтирал на автомобила ми. Работи перфектно, само че е с едно дистанционно. Тези дни ще направя още едно. Благодаря на всички.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар