Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аларма на каравана

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аларма на каравана

Натисна ме шантавата идея да купя каравана за кръшкане по Гръцко. Харесах една Adria Swift 2003 г. Но колегите ме плашат, че или ще я откраднат; заселят скитници; че веднага ще я оберат и т.н. Поне 1/2 година ще е паркирана у нас. Платен паркинг обезсмисля парично покупката. Така че, препоръчайте ми подходяща охранителна система.
    Ако при условията в Бг това е невъзможно, може да зимува в Гърция.
    пп. Ще я тегля с Ленд Ровър Д2, Тд5.
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

От: Аларма на каравана

Цялата интрига е откъде ще се вземе ток. Ако има соларен панел и батерия - нищо сложно няма.

Коментар

И аз мислех за акумулатор, но с един няма да стане. Или ще трябва редовно за ги сменям и зареждам, за което ме мързи, или ще трябва да се самозарежда, а това е възможно само със соларен панел... Моля, препоръчайте ми аларма с пейджър у дома (разстояние 70 м), акумулатор с необходим и достатъчен капацитет, и съответния соларен панел за зареждане.
      Или нещо по-съвременно!
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Соларен панел задължително. Тои ще ти върши работа не само за алармата и при къмпингуването...

Коментар

Първо-такава комбинация от марка и модел няма!! Второ-много колеги си държат караваните на улицата,и само от един съм чул да се оплаче от клошари,които му изпили виното и му облекли дрехите.Но тя стои на такова място,че изглежда като зарязана!!

Докарай я пред нас,няма да я пипнат!!
          088пет722пет99
          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Преди време бях набарал една мотоциклетна аларма STARLINE MOTO ...
            Предполагам, че този модел би могъл да се пригоди лесно към каравана...
            Параметрите му бяха:
            - много ниска консумация при изчакване - важно за твоя случай
            - пейджър до 1200м при идеални условия
            - командване до 600м при идеални условия (пробвал съм го в градска среда - сработва до около 200м, като алармата бе в панелен апартамент)...
            - сензор за вибрация и промяна наклон...
            - канал за ключ (там може да се вържат допълнителни ключета и т.н.)...
            Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
            Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Колега, в гаража сам с аларма с гсм модул като се задеиства свири сирена и веднага звани на 5 номера (ако си ги вкарал в памета на алармата) !Купувал сам я от Тпетров електроник има саит http://tpetrov.com/ . Някаде кам 260 лв мисля це беше!

Коментар

Колега според мен по-добре си я дръж в Гръцко. До колкото знам за около 100 евро можеш да я оставиш на съхранение за цялата зима. Поздрави.
                [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X