Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся такива копчета
Свий
X
-
От: Търся такива копчета
Здрасти, пич.
Това не са копчета!
В нито един от нормалните магазини за електроника ли няма, или не си търсил?
Щото, ако беше казал - търсих тук, тук, тук и тук - и няма дори нещо подобно, вероятно все някой щеше да разрови чекмеджетата..
Като гледам, живееш в ..., и затова ти препоръчвам да погледнеш в пулсатор, конрад, комет, и ако там няма, значи търсиш лошо.
Лошо, пич!
-
Благодаря за препоръката, Вени от Врачанско съм, търсил съм в Елимекс, имат за бойлери, точно такива не, в сайта на Комет също съм ровил.
Щом пускам тема, значи съм затруднен в намирането, принципно знам къде да се обадя, но ще е като да звъня в БалканСтар, Вени ще ме разбереш...
Коментар
-
По пътя за Монтана, след кръговото на Лукойла отляво нямаше ли такива магазини?
На Автогарата също, и мисля че някъде по "Драган Цанков"- срещу гробищата на "Мито Орозов", също имаше такъв магазин.
Това за Враца.Последно редактирано от dedoKoko; 25-04-14, 17:44.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Щото търсиш из сайтовете.Ако се разходиш по пл.Руски , или над Кауфланд , по крайречния при "кьосерите"...Но си вземи едно за модел да го показваш.И ще намериш.
Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Дотолкова са подобни, че имат една и съща функционалност, и то не съвсем.Първоначално публикуван от Иво82 Преглед на мнениеИма подобни в всеки модел Мерцедес до да речем 96 година
За външен вид да не говорим, за присъединителни размери - също, за начин на поставяне - също. Ако не си виждал, при марката куплиращите пластини не са пластини, а кръгли пинове
Понеже вчера влязох малко остро, пък се оказа, че с колегата се знаем, и в знак на извинение изръшках много обстойно електронните магазини на водещите у нас.
Е такъв клавиш няма!!!
След като поразрових из иБей, тоже не намерих точно такъв клавиш.
Верно, че намерих много по-готини, по петнайсетина долара, ама не са такива като мострата.
Митак, ще трябва да приспособяваш нещо - както ти писах.
Поздрави и успех!
Коментар
-
първите бяха от трактор ню холанд, а тези са по-различни........... първите ги имаше в един сайт, но 23Е бройката, без доставка............. в крайна сметка точно определен модел ли трябва или просто подобен on-of ключ с индикация............. ако е второто, от доста коли може да си наскубеш от моргата, например в Рено 19 има подобни
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар