Здравейте, днес ми падна акумулатора (Bosh S3). Сложих го да се зарежда, но 2-3 часа не мърда - изгасна първата лампа на зарядното и дотам. Има течност вътре, но не знам колко. Искам да питам дали мога да занеса някъде, ако има начин да го съживят или да взимам нов. Ако взимам нов - препоръчайте разумно решение.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съживяване на Bosh S3 или нов ?
Свий
X
-
От: Съживяване на Bosh S3 или нов ?
Аз не съм виждал "съживяване" наистина да съживи акумулатор. Не че съм се и пробвал много де. Ако ще съживяваш нещо, сложи си в багажника и кабели за подаване на ток.
-
Добре. Значи или нов. Дайте съвет за читав модел за 100-150 лв., който да върши работа по-дълго време. Това оптимално ли е - Banner 60Ah Starting Bull
П.П. Има ли случайно някой търговец, който работи с картите за отстъпка?Последно редактирано от axlastro; 19-01-14, 20:53.Александър
Коментар
-
Варта и Бош се правят на една поточна линия......... предколедно купувах нов акумулатор, точно Бош С4, 60Ач, не за друго, ами за японски коли имаше само тази марка)) хубавото е, че като им оставих стария, ми направиха 50лв. отстъпка .......... да няма реклама с имена, магазина е на бул. Овча купел 12 /лесно излиза в гуглето/ и са специализирани само за акумулатори, отиваш, избираш, слагат, мерят и си готов, другото удобно е, че работят и събота, и неделя.
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар