Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да "намалите разхода на гориво" - поредната измамна банер реклама

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да "намалите разхода на гориво" - поредната измамна банер реклама

От известно време ми се набива очите една банерна реклама в най-различни форуми, вкл. в този... Купуваш си "джаджата" от банера и разходът ти пада наполовина... Не слагам линк, но ще я видите със сигурност...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

От: Как да "намалите разхода на гориво" - поредната измамна банер реклама

За мен 100% измама.
    Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

без да искам затворих файла и сега не виждам банера за да отворя и копи-пейстна тук текста в стил "Иван Петров силно се впечатлява от всякакви устройства за икономия на гориво..." и снимани показания на БК веднъж среден разход "преди" 6л/100 и "след" 3,2л/100...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
        Купуваш си "джаджата" от банера и разходът ти пада наполовина...
        ... която включваш в куплунга за запалката.

Като "леля Койка" в пост отдолу се прехласва в суперлативи как разхода от 8.2 рязко спада на 5.1 /как ли е измерено ?!?/.

В раздел "как работи" към творението на технологичната мисъл се загатва, че тайната се крие в "стабилизиране" на електрониката на автомобила като последната винаги страдала от липса на стабилизирано напрежение ... или разните му там глупости ....
        Има ли файда, ако направя една диагностика? В смисъл, някакви показатели, които биха косвено показали наличието на проблем, имащ нещо общо със случая?
        Бахти, как се изказах...

Коментар

Смятай какви "тъпани" има по света...
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            Четеш първото изречение в подписа ми...Обяснява много.
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Вчера влизам в 1 магазин да си купя чистачки от най-евтините, че по-скъпи продават, ама пак толкова работа вършат. Пред мен мургав сънародник подпрял в/у тезгяха акумулатор и се обръща към продавача: "Бате, да змериш тоя акОмлатор да знам, да го фъргам ли или нов да си купувам."
              Продавача без да го зарежда пробва с товарна вилка и заключава: "Заминал е."
              Клиента: "Давай 1 нов същия, ама по-здрав, че таксито мъ чака."
              Продавача прибира стария през тезгяха, подава някакъв друг и му казва: 135 лв ти е акумулатора, а ет'и ти и 1 компютър да ти оправя токовете, да ти поддържа акумулатора и да ти намали разхода-струва 68 лв, ама на тебе отстъпка ще ти направя. Давай 200 лв и си готов. И като запалиш колата с новия акумулатор слагаш това в запалката и караш... Само мини от тука да ти замеря колата и да ти подпиша гаранциите..."

Щях да се покъсам от смях. Нямаше да го пиша това тук, ако не бях видял темата. А познавам и собственика и продавачите в тоя магазин-хубави хора...
              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Аааайде поредната тема.

Стига бе хора. Рекламата си е реклама. А парите не обичат глупаците и невежите.

Коментар

Интересно дали в Германия или във Великобритания се продава този "продукт" с такава "реклама"? Има доста подобни: Например бойлерите със серпентина с "турбулатор", автомобили с "контрол на динамичната устойчивост"...Абе както е писал колегата по-горе: "Захапват влакното?....

Коментар

Баш тая простотия е обсъждана поне два пъти! А ако се плаща да и тече рекламата, няма нищо лошо. Точно в тоя форум ме съмнява да си я вземе някой де! Ама па знае ли човек? Напоследък попадам на "странни птици" все. Що така?

п.п. Ето: http://www.offroad-bulgaria.com/show...84#post2364884, http://www.offroad-bulgaria.com/show...06#post2359206
                    Ето и някои коментари:
                    “Веднага усетих разликата, колата ми се движи много по-добре и разхода ми падна страшно много, 2,2л/100км...Не е ли страхотно!”
                    “Купих Fuel Shark Saver за моя Mercedes Sprinter и разходът ми моментално падна от 11,2 на 7,1. Занимавам се със зареждане на магазини и пътувам по около 150-200 км на ден. Много бързо успях да възвърна инвестицията си и през последните 3 седмици всичко е чиста печалба!”
                    А даже и гориво връща.
                    ”Мога да ви кажа, че със сигурност има огромна разлика: карах 130 км по магистрала след като включих Fuel Shark Saver и разходът ми беше 7,2л/100км. Преди това беше 10,5л/100км. Струва си да го купите, повярвайте ми!”
                    Определено, като писани от един човек (даже не ми прилича на български словоред)!!
                    Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 10-01-14, 14:42.
                    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

"Иван Петров силно се впечатлява от всякакви устройства за икономия на гориво..."
                      ...а Тедо от банери...
                      Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                        ...а Тедо от банери...
                        Явно има хора, които не правят разлика между "Реклама" и "Измама"...

Ако има банер с нещо истинско - било то на автомобил, вафла или салон за масажи, би било напълно нормално... Но неща от типа "вълшебен бълбукатор" си е чиста измама... Всеедно да рекламират картоф, а като го купиш да се окаже камък Това вече не е бизнес нали?

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                          Ха, по света.... то тук що народ си напазарува бълбукатори....
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ей с'я карах зад една тойота, на която имаше рекламен надпис " монтиране на водородни станции за намаляване на разхода" и телефон за връзка.
                            Караше я една пълничка леля, дали тя ги монтира !?
                            подаръци за мъже от FACOM
                            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от Fipa Преглед на мнение
                              Интересно дали в Германия или във Великобритания се продава този "продукт" с такава "реклама"? Има доста подобни: Например бойлерите със серпентина с "турбулатор", автомобили с "контрол на динамичната устойчивост"...Абе както е писал колегата по-горе: "Захапват влакното?....
                              Продава се по целия свят. България няма монопол нито върху тарикатите, нито върху баламите. Имаме приблизително среден процент и от едните, и от другите.

Бойлерите с високотехнологични топлообменници реално съществуват, реално има полза от тях и реално са по-скъпи от по-обикновените. Сега дали всеки дето се рекламира като супер-дупер верно е такъв, не знам. Обикновено като си купувам такова нещо го разглеждам внимателно. Автомобилите и устойчивостта не знам. Гледам да ги управлявам в рамките на устойчивостта, създавана от сцеплението на гумите.

Явно има хора, които не правят разлика между "Реклама" и "Измама"...
                              ...Това вече не е бизнес нали?
                              Бизнес ли е футболът? А масажите с консумация? Хомеопатията? Астрологията? Цигарите? Според мен всичко това е излишно и всячески се грижа моите приятели да не дават пари на такива бизнеси.

Това че НА ТЕБ това не ти върши никаква работа, не значи че този, който го е купил, не е изпитал онова висше удовлетворение от добрата сделка, за което е склонен да даде и повече от 50 лева (ако ги има де). И те така. Такъв човек, обикновено, дава последните си пари за нещо такова. И правилно.

Както казваше един продавач на гривни с магнити за подобряване на здравето - не е важно аз какво мисля за стоката си, важното е КЛИЕНТИТЕ какво мислят за нея.

Аз па съм си намалил разхода ЗА гориво, като съм сложил АГУ на три от колите. Според някои хора - излишна бомба в багажника, съсипала колата. Не че това им пречи да ми я поискат назаем де.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X