Обява

Свий
Няма добавени обяви.

обучаване на оригинално дистанционно за Киа Соренто 2006

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• обучаване на оригинално дистанционно за Киа Соренто 2006

Здравейте , първо да се похваля като нов собственик на Соренто 2,4 2006 . доволен съм за сега много от МПС-то и като всеки нов собственик имам неволи , повечето ги реших но това ми е проблем за момента .

Купих колата със дистанционно за централното , но не работеше защото батерията беше съвсем празна , смених я , сега светка но не реагира . Доколкото съм запознат с тези системи има определен "ритуал" по сработване ( разпознаване ) на двата елемента койтъо обаче в случая ми е абсолютно непонятен . Естествено веднага се свързах с дилъра но там ми дават час след 2 седмици а и в мое работно време което ми е проблем , та ако някой има някаква идея как точно се сработват дистанционното с приемника ще съм безкрайно благодарен ако ми сподели .

Едно уточнение , не съм в Бг така че всякакви препоращания към познат който ще го направи в удобно за мен време уви са безмислени , освен ако не може въпросния познат да ми обясни как да го направя ....
    благодаря на всички отзовали се !!!

От: обучаване на оригинално дистанционно за Киа Соренто 2006

Подробна инструкция за синхронизация на дистанционното съм качил в DOX>http://dox.bg/files/dw?a=3e0d99618e .Дано бъде полезно.Само на дизелите синхронизацията е с диагностичен уред

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X