Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диагностика

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Диагностика

А това нещо може ли да трие грешки?

Коментар

Изпреварили са ме.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Цитат:

Възможности на интерфейса

• Прочитане на кодовете за грешки и тяхното описание. Преглед на минимални, максимални и текущи стойности.
        • Изтриване на кодовете за грешки от паметта на контролера
        • Наблюдаване в реално време на показанията на сензорите - живи данни.
        • Измерване на ускорение, разход и др. подобни параметри
        • и много други функции.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Да, казвам, че освен триенето на грешките имаш и другите екстри в движение. Но пак провери дали форда е EOBD съвместим, защото точно от 2004-та влиза този стандарт за дизеловите двигатели.

Коментар

Как да проверя дали даден кабел е съвместим със моят автомобил,макар че си мисля че този дето ми трие грешките ползва ODBII кабел,който аз имам от Поло-то,останал! Да разбирам ли че ако буксата влиза,значи е тази?

Това дали става: http://www.ebay.co.uk/itm/1409099278...84.m1436.l2649 ?
            Последно редактирано от Георги Хаджийски; 17-04-13, 15:54.

Коментар

Това от линка, ако влиза в буксата ще стане АКО колата е OBDII/EOBD. Това трябва да се увериш предварително.
              Точно за такъв ELM говорех.

Коментар

Как да разбера дали е OBDII/EOBD преди да го купя?
                Има ли вероятност да прецакам нещо с тоя кабел и използването му със телефона и Torque Pro?

Коментар

Аз ти отговорих вече в предишните постове в темата, в документите, които вървят с колата ги пише тези неща. Също може и да потърсиш из интернет. Нямам време да потърся заради теб, поне в момента.
                  Дори и да не е съвместима, няма опасност за колата, а само няма да могат да се свържат и да четещ/триеш.

Коментар

Да,но въпросът ми беше когато намеря съвместим,дали има вероятност да навредя на колата със този кабел и тази програма!?

Коментар

Само ти можеш да объркаш нещо, например ако не знаеш английски, ако не знаеш имперските мерни единици...

Коментар

Ами не знам какви са тези имперските мерни единици... какво мога да сгафя?

Коментар

А защо не оставиш колата на мира, щом си работи не се опитвай да я "подобриш". В крайна сметка вероятно ще стигнеш пак до сервиз и вадене на пари, ама щом ти е мерак - той цена няма.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Не,не искам да я подобрявам! Както написах и по горе,при всяка намеса по колата,дори и смяна на крушка,и излизат грешки на компютъра,когато грешките се натрупат и колата не ми работи нормално докато не се изтрият!!! За това искам сам да си чистя грешките поне,нищо не искам да подобрявам,само да чистя грешки!
                            Макар че ми е интересно и да виждам в реално време какво се случва по колата,но само с наблюдение не вярвам да навредя на колата! За това питам къде да пипам и къде да не пипам когато работя със този софтуер!

Коментар

Първо се уверяваш дали колата ти е ОБД 2 съвместима.
                              После взимаш едно такова: http://dx.com/p/obdii-bluetooth-car-...e-dc-12v-42825 или подобно. Идва за 2-3 седмици. Някви търговци ги продават и тук в България, но цената е минимум по две. С него си идва диск, на който има елементарен безплатен софтуер. Стига да четеш и триеш грешки и да наблюдаваш в реално време.

Ще си позволя да ти ползвам темата за един въпрос:
                              Може ли някой да препоръча някоя програма с малко повече възможности? Сега ползвам тази от диска(скантоол.нет), но нито може да изчертава графики, нито в безплатната и версията се поддържа Freeze Frame. Търся нещо вече изпробвано. Не тепърва да пробвам това и онова, докато открия топлата вода.
                              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Скан Мастер пробваи
                                Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X