Здравейте, на какво може да се дължи много, многооооо бавното отваряне-затваряне на ел. стъклата на кия спортич? Свалих корите и напръсках обилно с веде40 навсякъде, но промяна в скоростта на отваряне и затваряне нямаше. При запален двигател скоростта е същата, което изключва да е от ниско напрежение.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Много бавно отваряне - затваряне на ел. стъкла
Свий
X
-
От: Много бавно отваряне - затваряне на ел. стъкла
Ами щом не го мъчи ток, предполагам самата машинка е някаква бавна*, може да е сменяна, а може и да са си така.
Някой дето има може да каже как еСтрахът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
-
Имам един вехт Пасат и на него така му се отварят бавно-сякаш че, нещо мъчи моторчето. Отварях, чистих, мазах -никакъв резултат. Мисля някой ден да сваля машинките и да ги отворя. Един приятел ми рече, че те си били така.Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.
Коментар
-
Ами може и такъв да им е модела не знам, нека някой който има такава кия да сподели как му се отварят прозорците. Прави ми впечатление, че прозореца на шофьорската врата си се отваря и затваря нормално, а другите са така мудни. Дали не е от това че не се отварят толкова често?08888 седем шест 888
Коментар
-
Същата работа, на Витара обаче-дясното предно е много мудно последните 10 см. при затваряне. Особено изразено когато е мокро стъклото. Може би защото точно него почти не го отварям?Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
И при мен на джийп-а е така. Дясното е мудно.
Като го купувахме ми направи впечатление и питахме продавача какъв е проблемът. Предположихме, че като е двуврат, съответно с по-голямо стъкло, моторчето идва слабо. Не било от това. Каза, че е сменял уплътнителните гуми и са му сложили някакви по-еластични и притискащи. Като видя, че не сме много убедени извади две пластмасови шпаклички, вкара ги между гумата и стъклото от вътрешна страна и стъклото тръгна чувствително по-леко. В подкрепа на това твърдение, е че при спускане на стъклото вътрешната гума се подгъва и стъклото спира да слиза. Това ми беше достатъчно като обяснение. И така, при вдигане, който иска помага, а надолу се играе с копчетата (като запъне, една идея нагоре и пак надолу). Дразни, но на този етап не е в списъка със задачи.JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0
Манол Денев
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар