Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Крушки за фарове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Крушки за фарове

Закупих си две крушки от първят изникнал ми пред очите магазин за авточасти .Предложиха ми евтини и скъпи . избрах евтените и жестоко съжелявам за избора си . Парите които съм загубил или спечелил са нищо на фона проблемите в които се вкарах . Предполагах че по евтините крушки ще светят по-слабо и по-кратко , но се оказа че си светят нормално. За това колко дълго не мога да кажа . Смених ги преди една седмица здрави здравенички . След смяната не ми се беше налагало да карам дълго по тъмно и на по-дълги разстояния . Направи ми впечатление че при разминаване започнаха да ми присвяткат че светя нависоко свалих фаровете надолу ама пък аз спрях да виждам . Две седмици си играх с най различни настройки ама нямаше промяна . Сравнявах дори рефлектора на моята с друга кола . Най накрая реших да се върна на изходна позиция и да си спомня какво и кога се е променило и реших да си купя оригинални крушки с марка и проверен магазин . Купих си Осрам и всичко си дойде на място .Съжелявам че не направих снимки да видите как се променя светлинното петно на 10 м от стена . При хубавите крушки се вижда увеличаването вдясно , а при гадните светлината се разпръсква . Моя съвет е НЕ СИ КУПУВАЙТЕ ФАЛШИВИ КРУШКИ и такива за които имате съмнения че са куча марка .
    По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

От: Крушки за фарове

+1
    Oт години използвам Оsram night breaker
    Мога да кажа само положителни неща за тях.
    Наистина,цената е по-висока от тази на "куча марка" но си заслужава.
    Cherokee WJ 4.0L- NP242
    Honda Africa Twin XRV 750

Коментар

Първоначално публикуван от kalinntv Преглед на мнение
      +1
      Oт години използвам Оsram night breaker
      Мога да кажа само положителни неща за тях.
      Наистина,цената е по-висока от тази на "куча марка" но си заслужава.
      night breaker-а са едни от най-добре светещите крушки h4 дето съм ползвал на автомобилите си. По самата крушка има един син филм и светенето е по-скоро бяло отколкото жълто. На черокито само с такива крушки се оправиха нещата, само ксенона ги надминава.

Поздрави !

Коментар

Още по-добри, от крушките със синьо по балона, са крушките от същата серия, но БЕЗ синьото по балона.
        Само дето не са "туних" и не се търсят много, съответно трудно се намират.

(Филипс, Осрам, Хела, Нарва, Бош - няма значение, само да е истинска)

Бях пуснал цяла тема с търсене на идеалната крушка. http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=118482

Коментар

Е аз Осрамите ги купих от бензиностанция АРАЛ в Германия и въобще не съм и замислял да си купувам сини . Ама като се замисля и нямаше шанс да се замисля . Понеже сега знам колко е трудно да си купиш и паста за зъби за крушки ще има още по-голямо чудене . С носталгия си спомням за времето когато единият месец с поморин на следващия неопоморин и на следващият КИСС .
          По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Щеше да е хубаво да има снимки на евтините крушки и то с повече детайли. Интересна е причината за такова светене. Вероятно лошо разположение на нишката.
            Не се занимавай - само си говоря.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

МТЕК за малко пари,за средни пари ОсрАмь,за повечко пари може и IPFa от дебелите с по-яките кьси или повечко ватове ако ти е яка инсталацията. WebRep

currentVote

noRating
              noWeight

Това пьк какво ми излиза?
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X