Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Израборка на Ignition timing advance - някой може ли да го направи ?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Израборка на Ignition timing advance - някой може ли да го направи ?!

Здравейте, не знам дали темата е точно за този форум, но ще си позволя да я публикувам тук. Така, въпроса ми е, някой може ли да изработи - ignition timing advance - т.е. устройство за регулиране на аванса на запалването. Мотора е GRM Rossi - 500cc 4 цилиндров 220 p.s става въпрс за водомоторен спорт. В момента работи с аванс 1,20 - 1.25 идеята е ако може, чрез устройството по електронен път да се регулира между 1.00 - 1.40 ..... Благодаря ви, ще ми е интересно някой да предложи нещо!

От: Израборка на Ignition timing advance - някой може ли даго направи ?!

Виж тукadiasys.com има аванс контролери. Обади се и говори с тях за да ти обяснят дали ще ти върши работа.

Коментар

Виж покрай газовите уредби. По спомен имаше и добри български разработки, та може да успееш да се уредиш с къстам Timing advance processor
      Toyota Land Cruiser BJ70 1985
      Lexus LS430

Коментар

Румен Роев от София е твоят 4овек. Потърси из нета и ще му намериш телефона.
        I get High by going Down

Коментар

http://svvsystems.com/product.php?id=10 ,ако е с една или две бобини.

Коментар

Благодаря ви за информацията, наистина ще ми бъде полезна! Ако някой може да даде съвет или друго инфо, ще съм му благодарен....

Коментар

http://www.transmic.net/en/16628-v7.htm

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X