Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дистанционно отваряне на входна врата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дистанционно отваряне на входна врата

Очертава се скоро да заживея в малка кооперация с малко дворче и метална входна врата. Иска ми се да има опция за дистанционно отваряне от апартамента и си го обяснявам с бобина и котва , но ме притеснява характерния звук който издават когато сработва. Наясно ли е някой това умишлено ли е заради оповестяване на сработването и може ли да се избегне ?

Дали някой е запознат за нещо по добро на пазара ?
    "Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not the fish they are after."
    "Много мъже риболовят цял живот , без да осъзнават , че не рибата е това което преследват."

От: Дистанционно отваряне на входна врата

Обади се на edoors - с това се занимава.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Ако сложиш правотоково захранване с несложно филтриране на пулсациите на тока, бравата ще стане безшумна.

Коментар

Въпроса е, как ще разбере този дето чака, да бунте вратата. Единия вариант, да му винкенш по домофона ВЛИЗАЙЙ. Другия да сложиш някакъв китайски звънещ от тези дето пеят мелодийка

Коментар

Е тогава какъв е смисъла да се обезшумява бравата?
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Сега, остава и останалите съкооператори да са навити на това.
            Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
            ... turn on your A/С !

Коментар

Само внимавай, да няма някой в близост до теб, за да не запише честотата на четеца на бравата, че по този начин бая коли откраднаха така с тия умни ключове, дето като прибилижиш до колата и тя автоматично се отваря.
              Последно редактирано от белята; 05-10-12, 18:03. Причина: кривопис
              Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Не , не става дума за безшумно отваряне , но пък и този характерен звук мисля ,че е малко дразнещ. Мисля ,че самото изщракване на котвата може да е достатъчно тъй като бутоните на домофона са наистина в непосредствена близост до вратата.
                Съседите със сигурност няма да имат против защото всеки от тях би бил заинтересуван.
                Така в крайна сметка има вариант и то той не е особено труден. Благодаря на всички които изказаха мнение и на тези които оставиха контакти. Не знам кога , но със сигурност ще се възползвам от услугите на колегите които ги предложиха.
                "Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not the fish they are after."
                "Много мъже риболовят цял живот , без да осъзнават , че не рибата е това което преследват."

Коментар

Toва бръмчене се получава предимно от променлив ток... или от недостатъчно напрежение на бобинката и тя постоянно залепва и отлепва котвата... Според мен ако сложиш един грец за необходимия ток и волтаж на който е бравата не би трябвало да имаш проблем с това бръмчене...
                  Моите снимки...
                  https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
                  https://500px.com/ivankoo

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X