Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво мислите за това?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво мислите за това?

Какво ви е мнението за този кодочетец, заслужава ли си цената, има ли по ефтина алтернатива на него?
    http://www.ats900.com/index.php

От: Какво мислите за това?

Аз имам един за под 100 долара и ми вьрши работа.Тоя като го гледам ми се струва малко над това което на мен поне ми трябва,голям е и за Мерцедес ще ти прочете това което всеки един средна рька ОБД2 уред за никакви пари.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Това нещо няма да е за лична употреба, ще работи в сервиз и ще трябва да поддържа голям брой марки и модели, както и да може да чисти грешките, а не да ги изчисти и след 200 метра да замигат лампите пак..

Коментар

Грешките или се чистят или не, но ако пак се пявяват след 200 метра има проблем в автомобила.

Коментар

Мигат щото не е отстранен проблема поради който са светнали. Този не знам каква му е цената в Бош магазиниет има един уред за диагностика подобен но цената му е солена към 3000 лв. мисля че беше, иначе четеше доста неща. Кофтито при тези диагностики е че повечето коли като ги "прочетеш" дават много оскъдно инфо за проблема.
          088455338две
          "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
          Джамбазов 2010г..

Коментар

Е това цената му е 2600.. Значи за чистене на грешките, ще ги чисти, но дали ще има пълна база данни за автомобилите, дали ще работи коректно? Заслужават ли си тези 2600 и има ли нещо по-добро на тази цена? Задавам ги тези въпроси защото на това сме се спрели последно, но хората, които го продават, мисля че прекалено много го хвалят, все едно е станция на БОШ, която пък струва около 10000лв ако не се лъжа..

Коментар

Най скъпото за професионална употреба е човека, който ще работи. Все още хората откриват и решават проблемите. Търкането на грешки само по себе си може и да ти излезе и по - евтино. Важно е някой да види защо найстина свети лампата, щот пак ще светне... Такива като това от линка има втора употреба. Просто хората минават на по - горни класове, пари и тн.
              Едно време некои се оправяха с мултицет и една жълта аутодата.... Ама стана сложно изведнъж

Коментар

За човека е ясно, трябва да е майстор и от електроника да разбира, че датчици колкото щеш в новите автомобили.. Мене въпроса ми е точно за конкретното устройство..

Коментар

Питай колегата CarTest - трудно ще намериши някой да разбира повече. Пък сте си и близо.

Коментар

И да ме пита .... не ме кефи с тия възможности ...и за тая цена!
                    Лично аз, плащам доста повече ... за друго качество и поддръжка.
                    Макар, че ... за парите си ...
                    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

За начинаещ сигурно става. Или за тепърва започване на тая работа. Е, за това предлагат постоянно такива, ЕЛМи и разни подобни, ползвани. Ако работиш активно, включително и с главата, и има смисъл, все някога стигаш до монополиста с големите цифри.

Коментар

Бюджета е такъв и просто няма пари за по-скъпа машинка в момента.. За в бъдеще може и да се стигне до монополиста.. То зависи и от работата де.. Нека работи да си изкара парите, има ли недостиг на данни, ще се замени с по-добро..

Коментар

Твоят тестер според мен се казва auto-com струва 450 лв с комплект кабели за по старите коли справя се добре с японските,чете и трие грешки,обучава ключове,прави адаптации,работи и с тешка техника (камиони).Това е хитя на сезоня,работил съм и с двете машини ауто кома е по добрият на идеална цена.Прочети повече за него сам да не прозвучи като реклама.http://www.kolegi.info/viewtopic.php?f=19&t=4094

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X