Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Датчик за температура

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Датчик за температура

?След многократно прегряване, смяна на глави, гарнитури, челосване на блокове и от сорта почти ме е обхванала параноя каква е температурата на охлаждащата течност. И понеже нищо по инсталацията на автомобила не е оригинално- съответно нищо не работи по таблото Дайте ми идея за уред и датчик за температура, които да работят нормално и да показват реалната стойност на температурата на водата.Автомобила е Паджеро 2.5 турбонафтаВ момента съм с датчик и уред от Лада, но пак не му вярвам- като включа фаровете стрелката леко мръдва надясно?
    Последно редактирано от borko_ruse; 21-11-11, 20:39.
    На сърбела майката му е чесането.
    Борислав Борисов Русе О885 О37815

От: Датчик за температура

Загрей вода в един съд. Постави термометър, на който вярваш и датчика от Лада-та. Виж какво показват уреда и термометъра. Край.
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Търси комплект сендер с с уред ("часовник") - комплект, също така бих ти препоръчал да си сложиш и един комплект за температурата на маслото. И вземи си провери четките на генератора и релето, а ако мощността фаровете ти се доближава до потенциалните възможности на генератора, то смени генератора с по-мощен или намали броя на фаровете и/или мощността на крушките.Относно уредите не е за препоръчване да слагаш китайски, ако не можеш да намериш VDO или друг истински, евентуално ако са ти скъпи можеш да си купиш от камионджийските магазини руски комплекти. Звънни на Пламен Исаев от Велико Търново той мисля, че има подходящи.
      "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Проблема е решен с датчик и уред от ВАЗ.
        Моля темата за ключ.

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
          Проблема е решен с датчик и уред от ВАЗ.
          Моля темата за ключ.
          Може ли да кажеш каква е резбата на датчика, че и аз мисля да слагам такъв уред?

Коментар

Първоначално публикуван от maptod Преглед на мнение
            Може ли да кажеш каква е резбата на датчика, че и аз мисля да слагам такъв уред?
            Резбата е същата като на паджерото, само леко се разширява дъното на отвора, защото вазовския датчик е малко по-дълбок.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X