Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с модул за дистанционно палене

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с модул за дистанционно палене

Здравейте колеги, онзи ден си монтирах на 4рънара ето този модул за дистанционно палене http://www.bulldogsecurity.com/Produ...rter-only.aspx и веднага изникана следния проблем: По-спецификация му дават 120 метра обхват на дистанционното, но при мен не лови на повече от 20 метра което го обезмисля. По-прицип ми казаха че може да се сложи допалнителен командваш модул. Има ли някой колега които да се занимава с аларми и може да предложи нещо? Поздрави.
    [SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]

От: Проблем с модул за дистанционно палене

Първоначално публикуван от kokolighta Преглед на мнение
    Здравейте колеги, онзи ден си монтирах на 4рънара ето този модул за дистанционно палене http://www.bulldogsecurity.com/Produ...rter-only.aspx и веднага изникана следния проблем: По-спецификация му дават 120 метра обхват на дистанционното, но при мен не лови на повече от 20 метра което го обезмисля. По-прицип ми казаха че може да се сложи допалнителен командваш модул. Има ли някой колега които да се занимава с аларми и може да предложи нещо? Поздрави.
    освен да я варнеш и да си инсталнеш друго ... друго не няма какво да се направи.вземи смени батерията на дистанциона -ако е слаба това е ефекта.
    Тия булдозите ги продават бая тука в америката...имам индиректни впечатления , нищо конкретно ...
    поразпитаи в БГ коя аларма деиства надалеч..... преди време имаяе едни ОРЕЛ, с 2 дистанциони -1 с ЛЦД дисплеи и 1 нормално - таз сам я пробвал- през стени кара 50метра , а на открито поне 200м .Но сега мове да са се навадили и други ....не знам

Коментар

Оправих го, писах си с тези от Булодог и те ми препоръчаха да изкарам антената под волана и след като го направих обхвата се подобри в пъти и сега мога да си го ползвам по-предназначение. Поздрави.

Коментар

Оправих го, писах си с тези от Булодог и те ми препоръчаха да изкарам антената под волана и след като го направих обхвата се подобри в пъти и сега мога да си го ползвам по-предназначение. Поздрави.
        Дай малко повече информация за тази техника. Само за палене ли става и или става за аларма?
        Как става пускането и спирането?
        GSM 0877 08 99 19
        Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Точно тази е само за палене и гасене. има и такива дето са и аларми. Имаш дистанционно като на аларма с два бутона "Старт" и "Стоп". Палиш я 10-ина минути преди да тръгнеш и като слезеш имаш топла колица. Поздрави.

Коментар

...Палиш я 10-ина минути преди да тръгнеш и като слезеш имаш топла колица. Поздрави.
            Не става ясно, като слезеш имаш или нямаш "колица"?
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Без да завъртиш ключа до контакт като натиснеш спирачката колата гасне. Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X