Здравейте колеги, онзи ден си монтирах на 4рънара ето този модул за дистанционно палене http://www.bulldogsecurity.com/Produ...rter-only.aspx и веднага изникана следния проблем: По-спецификация му дават 120 метра обхват на дистанционното, но при мен не лови на повече от 20 метра което го обезмисля. По-прицип ми казаха че може да се сложи допалнителен командваш модул. Има ли някой колега които да се занимава с аларми и може да предложи нещо? Поздрави.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с модул за дистанционно палене
Свий
X
-
От: Проблем с модул за дистанционно палене
Първоначално публикуван от kokolighta Преглед на мнениеЗдравейте колеги, онзи ден си монтирах на 4рънара ето този модул за дистанционно палене http://www.bulldogsecurity.com/Produ...rter-only.aspx и веднага изникана следния проблем: По-спецификация му дават 120 метра обхват на дистанционното, но при мен не лови на повече от 20 метра което го обезмисля. По-прицип ми казаха че може да се сложи допалнителен командваш модул. Има ли някой колега които да се занимава с аларми и може да предложи нещо? Поздрави.
Тия булдозите ги продават бая тука в америката...имам индиректни впечатления , нищо конкретно ...
поразпитаи в БГ коя аларма деиства надалеч..... преди време имаяе едни ОРЕЛ, с 2 дистанциони -1 с ЛЦД дисплеи и 1 нормално - таз сам я пробвал- през стени кара 50метра , а на открито поне 200м .Но сега мове да са се навадили и други ....не знам
-
Оправих го, писах си с тези от Булодог и те ми препоръчаха да изкарам антената под волана и след като го направих обхвата се подобри в пъти и сега мога да си го ползвам по-предназначение. Поздрави.[SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]
Коментар
-
Първоначално публикуван от kokolighta Преглед на мнениеОправих го, писах си с тези от Булодог и те ми препоръчаха да изкарам антената под волана и след като го направих обхвата се подобри в пъти и сега мога да си го ползвам по-предназначение. Поздрави.
Как става пускането и спирането?GSM 0877 08 99 19
Jeep Grand Cherokee 5.2 V8
Коментар
-
Точно тази е само за палене и гасене. има и такива дето са и аларми. Имаш дистанционно като на аларма с два бутона "Старт" и "Стоп". Палиш я 10-ина минути преди да тръгнеш и като слезеш имаш топла колица. Поздрави.[SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]
Коментар
-
Първоначално публикуван от kokolighta Преглед на мнение...Палиш я 10-ина минути преди да тръгнеш и като слезеш имаш топла колица. Поздрави.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар