Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НЕ стопяеми предпазители .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• НЕ стопяеми предпазители .

Днес за малко да се запаля от китайски предпазител . Не изгаря дори и в това състояние пак има затворена верига . Купувайте предпазители само с гарантиран произход а ако нещо ви съмнява ги тествайте .
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN0585.jpg
Прегледи:1
Размер:208.9 КБ
ID:5937115
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

От: НЕ стопяеми предпазители .

Що бре !? Съвсем видимо се е стопил . Че не е изгорял, е съвсем друг проблем.
    Би трябвало да се прекръсти темата на " стопяеми негорими непредпазители".
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Всичките които можеш да купиш - все са с гарантиран произход. Корпорацията "Менте".
      Додето организациите за защита на потребителите, во главе с еврокомисарката си, се занимават със собственото си угояване, а търговците скучаят по сергиите, понеже всичките имат едно и също китайско карго - контрабанда - това ще е.

Коментар

Пред очите ми се подпали китайски удължител насред кабела. Ей така, без видима причина и без претоварване по веригата. Добре, че бях там, иначе - пожар.
        Вече заобикалям менте-електрики отдалеч!

Коментар

Може ако се намерят от комунистическо време те поне не се топят.
          Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

Ето я и кутийката и фирмата и предпазителите (четирите отгоре) вътре вече са правилните на МТА . То фирмата едва ли има значение предполагам че се внасят на едро и много фирми ги пакетират . Така е като по костово време всички български държавни стандарти станаха препоръчителни.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN0587.jpg
Прегледи:1
Размер:123.7 КБ
ID:5294042

Коментар

Китайските са два вида - за голям ток и за малък ток. Без значение цвета и надписа. Гледа се само дебелината на вложката. Един ден седнах и ги разгледах внимателно. От тогава не ги поглеждам в магазина. Запасил съм се само от "правилните".

Коментар

20 ампера не са малко та да питам - вьзможно ли е причината за лошата врьзка и стопения предпазител да се крие в гнездото му,а не в самия предпазител?
                Пробва ли другите които имаш на колко ампера клякат?Мазал ли си с нещо предпазителя преди да го сложиш там / щото аз мажа и за това питам /?
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

С нищо не съм ги мазал но ги тествахме под товар 20 амперовия не гори и при 40 ампера товар направо почва да грее и топи пластмасата . Всичките издържат двойно и отгоре написаните на тях стойности а при малките ампери и повече . На директно късо някои горят някои палят кабелите .

Коментар

А пробва ли и тези от кутийката, защото почвам да се плаша като казваш, че другите не горят и при двоен ток.
                    Това си е направо престъпление.

Коментар

Тези са тествани държат се точно както трябва . Оказва се че няма орган в тая държава който да контролира сертифицира и тнт. авточастите внасяни тук . Всичко е оставено на чистата съвест на търговците .

Коментар

Ето малко информация за автомобилните предпазители на три произволно попаднали ми производителя от каталога на Фарнел. В техническите данни е дадено и при какво претоварване, за какво време предпазителят трябва да прекъсне.
                        Прикачени файлове
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Цената още е определяща.И на 20 човека-19 се лъжат.Като всичко случващо се тук.Повечето си мислят че са на далавера.Има предпазители на доста известни фирми.Но са скъпи.Стотинки са , но са поне 3 пъти по скъпи.Всеки може да се сети за примери. От маратонки , до автомобилни лампи.

П.П.Има и известни състояния в които предпазителите (независимо колко оригинални са) се стопяват и не горят.Колегите електричари може да кажат.
                          Последно редактирано от tiramisu; 31-07-11, 22:13.
                          „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Тест от 2006 година. Нищо не се е променило:

http://www.ljclub.net/mod/test/predp...edpaziteli.htm

Коментар

Първоначално публикуван от tiramisu Преглед на мнение
                              Цената още е определяща.И на 20 човека-19 се лъжат.Като всичко случващо се тук.Повечето си мислят че са на далавера.Има предпазители на доста известни фирми.Но са скъпи.Стотинки са , но са поне 3 пъти по скъпи.Всеки може да се сети за примери. От маратонки , до автомобилни лампи.

П.П.Има и известни състояния в които предпазителите (независимо колко оригинални са) се стопяват и не горят.Колегите електричари може да кажат.
                              Е какво, тия предпазители да не би да ги хапваме сутрин на попара, та да броим стотинките? Аз в целия си живот сигурно съм сменил не повече от 10-15, и то в общия случай по моя вина.

Аз купувам BOSCH или някакви чешки. А тия за голям ток, ако са правилните, НЕ СЕ стопяват. Направени са от съответната пластмаса. Не са прозрачни. От същото правят и някои пепелници, например.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X