Днес за малко да се запаля от китайски предпазител . Не изгаря дори и в това състояние пак има затворена верига . Купувайте предпазители само с гарантиран произход а ако нещо ви съмнява ги тествайте .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
НЕ стопяеми предпазители .
Свий
X
-
От: НЕ стопяеми предпазители .
Що бре !? Съвсем видимо се е стопил . Че не е изгорял, е съвсем друг проблем.
Би трябвало да се прекръсти темата на " стопяеми негорими непредпазители".
-
Всичките които можеш да купиш - все са с гарантиран произход. Корпорацията "Менте".
Додето организациите за защита на потребителите, во главе с еврокомисарката си, се занимават със собственото си угояване, а търговците скучаят по сергиите, понеже всичките имат едно и също китайско карго - контрабанда - това ще е.
Коментар
-
Ето я и кутийката и фирмата и предпазителите (четирите отгоре) вътре вече са правилните на МТА . То фирмата едва ли има значение предполагам че се внасят на едро и много фирми ги пакетират . Така е като по костово време всички български държавни стандарти станаха препоръчителни.
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Китайските са два вида - за голям ток и за малък ток. Без значение цвета и надписа. Гледа се само дебелината на вложката. Един ден седнах и ги разгледах внимателно. От тогава не ги поглеждам в магазина. Запасил съм се само от "правилните".
Коментар
-
20 ампера не са малко та да питам - вьзможно ли е причината за лошата врьзка и стопения предпазител да се крие в гнездото му,а не в самия предпазител?
Пробва ли другите които имаш на колко ампера клякат?Мазал ли си с нещо предпазителя преди да го сложиш там / щото аз мажа и за това питам /?TOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
С нищо не съм ги мазал но ги тествахме под товар 20 амперовия не гори и при 40 ампера товар направо почва да грее и топи пластмасата . Всичките издържат двойно и отгоре написаните на тях стойности а при малките ампери и повече . На директно късо някои горят някои палят кабелите .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Тези са тествани държат се точно както трябва . Оказва се че няма орган в тая държава който да контролира сертифицира и тнт. авточастите внасяни тук . Всичко е оставено на чистата съвест на търговците .Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Ето малко информация за автомобилните предпазители на три произволно попаднали ми производителя от каталога на Фарнел. В техническите данни е дадено и при какво претоварване, за какво време предпазителят трябва да прекъсне.
Коментар
-
Цената още е определяща.И на 20 човека-19 се лъжат.Като всичко случващо се тук.Повечето си мислят че са на далавера.Има предпазители на доста известни фирми.Но са скъпи.Стотинки са , но са поне 3 пъти по скъпи.Всеки може да се сети за примери. От маратонки , до автомобилни лампи.
П.П.Има и известни състояния в които предпазителите (независимо колко оригинални са) се стопяват и не горят.Колегите електричари може да кажат.Последно редактирано от tiramisu; 31-07-11, 22:13.„Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“
Коментар
-
Тест от 2006 година. Нищо не се е променило:
http://www.ljclub.net/mod/test/predp...edpaziteli.htm
Коментар
-
Първоначално публикуван от tiramisu Преглед на мнениеЦената още е определяща.И на 20 човека-19 се лъжат.Като всичко случващо се тук.Повечето си мислят че са на далавера.Има предпазители на доста известни фирми.Но са скъпи.Стотинки са , но са поне 3 пъти по скъпи.Всеки може да се сети за примери. От маратонки , до автомобилни лампи.
П.П.Има и известни състояния в които предпазителите (независимо колко оригинални са) се стопяват и не горят.Колегите електричари може да кажат.
Аз купувам BOSCH или някакви чешки. А тия за голям ток, ако са правилните, НЕ СЕ стопяват. Направени са от съответната пластмаса. Не са прозрачни. От същото правят и някои пепелници, например.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар