Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се отчита, че има утечка в ел системата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как се отчита, че има утечка в ел системата?

На втората снимка имаш 0.4 Ампера ,което е много,0.04 Ампера е някъде тавана.
    Във втората снимка сондата ти е закачена на 10А и обхвата трябва да ти стои само и единствено на 10А. което прави показаното не вярно.Във всички други обхвати мериш в милиампери

Не мериш правилно
    Последно редактирано от Roninn; 31-05-16, 08:28.
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Хич не е много, поне според човека, който ми завери гаранцията за новия акумулатор на джипа. При 0.36А попълни талончето. Наистина ли една включена аларма консумира само 4 стотни от ампера?
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

0,36A си е баШ много! Тая утечка ти яде 8,6 амперчаса за денонощие, нищо чидно че след седмица няма никой - за 168 часа (астрономически) ти точи тамън целя капацитет ако акумулатора е 60АН.

Коментар

Добре де, аз пак си питам колко консумира една аларма със всички екстри?
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

На Гранд Чероки 2.7 е около 50mA

Sent from my XT1021 using Tapatalk
            WG 2.7 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
              Според зависи каква аларма, как сложена, от кого сложена, на "Черока" ( а и не само) има куп модули които си комуникират, а после "заспиват" при правилна постановка. Ще идваш да лочим кафе и да си клюкаме по темата....всичко над 0.1А ме кара да мера по няколко пъти.......
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Съвременна аларма има консумация до 10- на mA, независимо, дали е включена или изключена. Всичко над тези стойности е възможно,но не е нормално. Иначе общата консумация на колата не бива да надвишава 40- 50 mA. В противен случай ще има проблем със запалването след продължителен престой, като това зависи, колко над тези стойности е консумацията.

.
                Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
                SSang Yong Kyron 2.0xdi
                Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

Хич не е много, поне според човека, който ми завери гаранцията за новия акумулатор на джипа. При 0.36А попълни талончето...
                  Това може да е много подло. Ако ти е попълнил 0,36А в гаранцията, тя просто няма да важи при предявяване. Ако караш всеки ден няма да разбереш, че имаш проблем.

Коментар

Хич не е много, поне според човека, който ми завери гаранцията за новия акумулатор на джипа. При 0.36А попълни талончето. Наистина ли една включена аларма консумира само 4 стотни от ампера?
                    Коко,ужасно много е,0.02 Ампера е нормално,с аларма не повече от 15 милиампера,което е 0.035 ампера,нагоре имаме проблем.
                    Да не забравяме и разните комфорт модули и тем подобни,които след 1-2-3 Мин.спират,на някои коли,ако не бъркам Рено 19 и подобни,перката на радиатора,може да завърти без контакт,стига датчика да реши че му е топло.
                    Последно редактирано от Roninn; 31-05-16, 17:48.
                    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                    Анатолий Пейчинов o8875о9815
                    https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X