Трябва ми плочката за запалването на резачка урал електронното.скайп ludia130 Ако темата не е за този раздел моля преместете я
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся плочка за запалването на Урал(резачка)
Свий
X
-
От: Търся плочка за запалването на Урал(резачка)
Е що просто не се обадиш на оня човек, на оня телефон?
Да ви умрем на интернет поколението.
Моторните бичкии НЕ работят по снимки, нито по емайли. Толкова повече, че емайлите са тип покритие.
Или мислиш че ти продавам нещо? Нормалните хора понякога дават просто полезни съвети. Моторчето ти щеше да е заработило още него ден. А моите Дружби и Урали не продавам, нито на части, нито никак.
Ти продължавай да си ъпваш. Или просто се разкарай оттука.Последно редактирано от Стефан; 09-12-10, 00:16.
Коментар
-
Еми колега просто си написал някъв телефон и накрая Малинов!?Е от каде да знам ти ли си това или е някой друг човек?Ако модераторите предпочетат че трябва да се заключи темата да го направят не искам да говориме ВЪВ ВИСОК ТОН и то пред всички които четат темата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitko_racing Преглед на мнениеЕми колега просто си написал някъв телефон и накрая Малинов!?Е от каде да знам ти ли си това или е някой друг човек?Ако модераторите предпочетат че трябва да се заключи темата да го направят не искам да говориме ВЪВ ВИСОК ТОН и то пред всички които четат темата.
Човека си е направи труда да ти даде номер, от теб се изисква само да се обадиш.
Наскоро и аз сменях, трудно ще намериш нещо подобно в магазините."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitko_racing Преглед на мнениеup на тематаМБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар