Първоначално публикуван от Tsvetan
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Преправяне на охлаждане Фронтера 2.0
Свий
X
-
-
така... вчера си взех колата от ремотн на главата и се почна веднага с охлаждането ето как изглежда в готов вариант
датчика:
и перката:
всичко като че ли работи нормално единственото което ме притеснява е дали температурата която държи двигателя е нормалнаи ще помоля всички колеги с Фронтери да кажат свойте температури, и най-вече тези с електрическите охладители.
значи температурата докато се движа и преди да сменя охлаждащия фентилатор се движеше около средната "чертичка" малко над това което е показано на снимката:
В момента 1-ва скорост ми се включва на следващата тънка чертичка и си стои там изключва като падне една идея, като се дигне на нея пак включва и така, това което ме озадачава е че на датчика пише 87-76 - 1ва скорост и от тук идва дилемата правилно ли е да ми е това работната температуря явно е че това е някъде около 93-4 градуса но защо като се движа темп. е в средата където аз мисля че е нормално а се включва перката чак като стигне следващата черта?no signature no problems
Коментар
-
Охоооо! И не черпиш а? Аре честито на колела, че с онзи Голф все те бях ожалилВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеМерси мерси, ще се видим тия дни... а голфа си го взеха миналия четвъртък и ми се разказа играта без кола 1 седмицаот 7 години не се бях качвал в рейс
Аре свиркай да пием бира и да го мерим колко се грее.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Оооо, пичОве, Добре дошли в термометрията! Нашите висококвалифицирани санитари ви посещават незабавно по ваша заявка. Пожелаваме ви приятно прекарване с нашите хапчета и течности.
В западните коли това на таблото не е термометър. То е шарена дрънкулка за радост и забавление на юзера. И за да има чувството че гледа нещо важно. Но дори да беше термометър, виж къде е неговият датчик, къде е пускача на вентилаторите.
Пускай по-силно радиото и не мисли за бялата мечка. Като стане нещо ще светне лампата за прегряване. Ако нейната система пък е изправна.
Коментар
-
Такаааа след многото преправяне и 20-те литра антифриз които налях за 4 дена поради избиването на различни скоби и прегряването и многото чудене какво точно става стигнах до извода, че проблема е в радиатора и го смених, след което преправих конзолата за датчика че и в нея имах съмнения и всичко се оправи, колата не мърда от 9 часа което е 92 градусапри никакви условия. Сагата приключи.
Благодаря на всички дали мнение по въпроса и специално на Севдо, на Стефф БМВ и Маринхакер за снимките, на Димата и на Йори за хилядите идей и предложения за помощ и на всички останали.no signature no problems
Коментар
-
Божко братле, сега двайсетте литра антифриз трябва ги измием с поне 20 литра бира... И да не забравиш да вземеш брат ти.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Хммм да, днес се надявам че окончателно завърших преправянето с местене на датчика на правилното място след радиатора а не преди където като затвори термостата и датчика продължава да си държи една температура и вентилатора си вее..
ето вече не е тук: а това е новата тръба вместо оригинална за 92 лв. Севдо направи тази за 5 лв. от маслоустойчив мъркуч.
И новото място на руския датчик от лада, който издържа на много по-висок ампераж от оригиналния за фронтера и от този за Ауди с които пробвах, и има много по добра температурна амплитуда. А и не на последно място струва 6 лв. срещу 21 и нагоре за останалите.
Искам да изкажа огромната си благодарност на Севдо за мазането и мърлянето днес цял следобед. И на Йори за точната информация ( Боксьора е маняк)
И сега самоno signature no problems
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениене няма нужда, консумацияте е в допустимите граници за руския датчик
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар