Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хартия за гарнитури?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хартия за гарнитури?

В случая ми трябва за входящия колектор, щото гарнитура по магазините няма, а само със силикон не ми се нрави.

Някой продава ли нещо такова? Или откъде да се вземе? Оригиналната е хартиена със силиконови ивици, неоригиналната - от някаква сива мека хартия. Последно сложих неоригинална, намазана тънко със силикон и нямам грижи, обаче пак трябва да свалям колектора, и ще ми трябва нова.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

До: Хартия за гарнитури?

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    В случая ми трябва за входящия колектор, щото гарнитура по магазините няма, а само със силикон не ми се нрави.

Някой продава ли нещо такова? Или откъде да се вземе? Оригиналната е хартиена със силиконови ивици, неоригиналната - от някаква сива мека хартия. Последно сложих неоригинална, намазана тънко със силикон и нямам грижи, обаче пак трябва да свалям колектора, и ще ми трябва нова.
    Ами колега виж в Ендуро магазините, където продават чарколяци за стари моторетки, там трябва да продават и листи "клингерит" ли как се казваше, има ги във формат А4 с различни дебелини и твърдости, масло и бензино устойчиви са. У нас имаше по едно време гледах част от лист от клингерит - бащами каза че го е вземал от такова място, става идеално за всякакви гарнитури и оплътнения. На симсона на карбуратора оплътнението беше 1 гумено, ама много недъгаво, изрязах му от листа, сложих го и не е мръднало, Предполагам, че и другаде ще се продават подобни неща, някой ако знае да каже.

Поздрави.
    Ако е машина, нека бъде немска!
    XJR 1200
    ETZ 150
    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Ако искаш тук има една фирма която може да ти направи каквото пожелаеш ама нали си чел УСЛОВИЯТА не мога да ти напиша името . Така че ако искаш може да ми я изпратиш и след като ти я направят ще ти я върна .
      По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
        Ако искаш тук има една фирма която може да ти направи каквото пожелаеш ама нали си чел УСЛОВИЯТА не мога да ти напиша името . Така че ако искаш може да ми я изпратиш и след като ти я направят ще ти я върна .
        Няма как. Утре или вдругиден ще го махам. Ще трябва да изрязвам на момента, като я махна. Чертеж няма. Я тя е крайно проста - 4 еднакви квадратни дупки за колектора, и 8 за болтовете. Дори може да се направи на 4 отделни парчета.

Сега, ако бях някой хаймана, щях да я изрежа а от първия срещнат картон, ама след време оляга и почва да изпуска. А там е една атмосфера налягане отвътре, комбинирано с масло пълна синтетика. Започва да тече, като олаби. А веднъж потекло - иди го спри, ако можеш.

Ще потърся и клингерит. Мерси за идеята.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Имах желание да помогна , ама нищо за следващия път се обади по рано .
          По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Няма как. Утре или вдругиден ще го махам. Ще трябва да изрязвам на момента, като я махна. Чертеж няма. Я тя е крайно проста - 4 еднакви квадратни дупки за колектора, и 8 за болтовете. Дори може да се направи на 4 отделни парчета.

Сега, ако бях някой хаймана, щях да я изрежа а от първия срещнат картон, ама след време оляга и почва да изпуска. А там е една атмосфера налягане отвътре, комбинирано с масло пълна синтетика. Започва да тече, като олаби. А веднъж потекло - иди го спри, ако можеш.

Ще потърся и клингерит. Мерси за идеята.
            Ако имаш наблизо магазин за строителни материали първо провери там за клингерит. Нямам идея за какво го използват в строителството, но най често се намира там и имат избор от дебелини.
            Успех
            Това не е краят. Това дори не е началото на края. Но може би е краят на началото.
            0+ при нужда от кръв!

Коментар

Колега по добре с клингерита,ако не намериш пробваи с картон (но не велпапе) На село един simson сам правил така вече година и нещо и не е мраднал.Така правихме едно оплаатнение на кранчето за бензина,и долу на карба един капак.
              В нас имам 5мм клингерит или по дебел е ще те излажа,ако не ти е спешен може и да мога да ти помогна.
              Христо Нешев:) Скайп - itskata_926050

Коментар

Ако не намериш клингерит,аз имам.Дупките ги пробивай преди да го изрежеш,че после се късат.
                JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Спарки, без никакви угризения можеш да използваш картон, примерно от папка Той е доволно плътен и няма да имаш грижи, особено ако му пуснеш някоя ивичка силикон. Не си усложнявай живота
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от itskata_92 Преглед на мнение
                    Колега по добре с клингерита,ако не намериш пробваи с картон (но не велпапе) На село един simson сам правил така вече година и нещо и не е мраднал.Така правихме едно оплаатнение на кранчето за бензина,и долу на карба един капак.
                    В нас имам 5мм клингерит или по дебел е ще те излажа,ако не ти е спешен може и да мога да ти помогна.
                    Колега, като каза картон се сетих, у нас майка ми обича да реди пъзели такива големи по 2 000 парчета, че и повече, марката ЕДУКА ли какви бяха, ама казвам ти в такива кутии са сложени... от някакъв страшно жилав картон, дебел е някъде около 0.4, 0.5мм, ама е много здрав и плътен. Идеален за такива работи. Предполагам, че и от някакъв такъв картон ще стават идеални гарнитури и оплътнения, то клингерита какво е? - и той картон някакъв.
                    XJR 1200
                    ETZ 150
                    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
                      Ако не намериш клингерит,аз имам.Дупките ги пробивай преди да го изрежеш,че после се късат.
                      Току що намерих. Даже магазина ми е в квартала. 0.5мм - точно каквото ми и трябва. Листа е малко голям, ама, все ще свърши и друга работа все някога.

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                      Спарки, без никакви угризения можеш да използваш картон, примерно от папка Той е доволно плътен и няма да имаш грижи, особено ако му пуснеш някоя ивичка силикон. Не си усложнявай живота
                      И картон съм взел. Качествен. 2 чишита. То имаме в офиса де... за корици на книжки.
                      Последно редактирано от sparkybg; 17-03-10, 15:47.

Коментар

На такава гарнитура дупките се пробиват със сачма от съчмен лагер и гайка.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                          На такава гарнитура дупките се пробиват със сачма от съчмен лагер и гайка.
                          Имам си замба. Имам и дремелче с нужните накрайници. Не мисля че ще имам особени проблеми по "производството".

Коментар

Имам си замба. Имам и дремелче с нужните накрайници. Не мисля че ще имам особени проблеми по "производството".
                            Ти хубаво имаш замба и си намери клингерит, ама я кажи от къде, на какви пари и колко е голям листа, че и аз трябва да си взема, че е на свършване.
                            XJR 1200
                            ETZ 150
                            Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
                              Ти хубаво имаш замба и си намери клингерит, ама я кажи от къде, на какви пари и колко е голям листа, че и аз трябва да си взема, че е на свършване.
                              Намерих някаква фирма в internet. Оказа се че са ми в квартала. Листа е 150х150см. 0.5мм е 30 и няколко лева. Утре ще видя дали ще могат да го доставят. Чакам обаждане.

Иначе гледам че където продават клингерит, продават и лагери и подобни истории.

Ето:
                              http://www.lageri-bg.com/index.php?web=others

Ето и още едни:
                              http://bultech-bg.com/?cat=7&product=47

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X