Имам една регата 1,9дизел питам дали ще стане и ако стане дали ще има мощност
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подходящ двигател за лада нива
Свий
X
-
До: Подходящ двигател за лада нива
Мисля че трябва да стане,с малко зарязване на кожуха на скоростната кутия.Слагал съм бензинов фиатски на кутия от лада.Предполагам че и дизела ще стане.(мисля че блока е почти същия).Първоначално публикуван от ribar4eto Преглед на мнениеИмам една регата 1,9дизел питам дали ще стане и ако стане дали ще има мощност
Конските сили са по-малко.Фиат 1.9D беше някъде към 65 к.с.
Но пък и Ладите които са оригинално с 1.9D са 64 коня.
Остава само разликата че бензиновия е с 5600об/мин а дизала с 1000 по-малко.Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.
Коментар
-
ами говорих с няколко човека и един ми препоръча да сложа диферинцеал на жигули били с по малко мощностПървоначално публикуван от joe007 Преглед на мнениеМисля че трябва да стане,с малко зарязване на кожуха на скоростната кутия.Слагал съм бензинов фиатски на кутия от лада.Предполагам че и дизела ще стане.(мисля че блока е почти същия).
Конските сили са по-малко.Фиат 1.9D беше някъде към 65 к.с.
Но пък и Ладите които са оригинално с 1.9D са 64 коня.
Остава само разликата че бензиновия е с 5600об/мин а дизала с 1000 по-малко.0898707872-Здравко
Коментар
-
По-бавни са,а не по-малко мощни,напротив.Но не забравяй че си с два диферинцияла и ако те не са еднакви е много лошо.Първоначално публикуван от ribar4eto Преглед на мнениеами говорих с няколко човека и един ми препоръча да сложа диферинцеал на жигули били с по малко мощностЕдинственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно.
Коментар
-
Просто си регулирай уредбатаПървоначално публикуван от ribar4eto Преглед на мнениеСложих и метанова уредба тя направо заби поцуната повече от 70км не ще да вдигне 5скоруст немога хич да вклуча и за тва си мисля за дизелов двигател
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
...ако продължаваш да мислиш за дизел - в района кръжи една с двигател от пежо 306 и доста добре се справя и като ускорение и като икономичност. Остава да се поинтересуваш по моргите за колко можеш да намериш читавПироните и чалга певиците си приличат по това, че ако не ги чукат, няма да пробият.
Пиронът, който стърчи за награда получава... чук, чук, чук!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар