Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стенд за дюзи

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стенд за дюзи

Решил съм да си направя този стенд за проверка на дюзи на дизел. Имам вече манометъра, имам струг за дреболийте... Само помпата не се сещам засега от какво да я взема. Някой да ми даде идея?! Някой да е правил такова нещо?

Вземи помпен елемент от стара редова помпа.

Коментар

Първоначално публикуван от Христо
      Вземи помпен елемент от стара редова помпа.
      От локомотив "52" серия.Там всеки елемент е в отделен корпус.

Коментар

От локомотив?
        До локомотиви нямам достъп, но до тежки камиони имам. Ще поразпитам около тях в понеделник

Коментар

Щом трае до понеделник, просто ела в института. Ядрените комшии ги произвеждат тия, с нормален компютърен интерфейс освен стрелките.

Коментар

от хидравличен крик.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
              Щом трае до понеделник, просто ела в института. Ядрените комшии ги произвеждат тия, с нормален компютърен интерфейс освен стрелките.
              A те нямат ли си сайт да се види?
              Не съм на зор, просто обичам да знам какво свири в гайдата. Ще си направя и уред за настройка на впръскването ей така, като се наложи един ден

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                от хидравличен крик.
                Хе Днес се занимавах с такъв 5 тонен. Действително като се сметнат 5 тона върху площа на сечението на раб. цилиндър се получават около 130 bar. Точно там някъде се отварят и дюзите на Паджерото. Значи може да стане. Само трябва да го "обездвижа" и да му направя извод с тръбичка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X