Бихте ли ме насочили към човек който ще се справи с Пасат 1,9 tdi PD.Колата гасне по време на движение,след което много трудно пали.Закачаха я на диагностика оказа се че дюза на първи цилиндър работи и в последствие отказва.Има съмнения и за тандем помпа която съм ремонтирал преди време???Трябва ми човек който да е наясно с този тип мотори.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Има ли майстор на PD/помпа дюза в София?
Свий
X
-
От: Има ли майстор на PD/помпа дюза в София?
Там е работата ,че не съм го правил това упражнение и ме е малко шубе😃.Не от друго а от това да не започна да търся глава!Предпочитам човек който го е правил да ги смени.Последно редактирано от SLAVIKA1980; 27-05-16, 17:29.
Коментар
-
Че вкарва нафта вкарва но малко ок. 0,5л на 10000км. за това искам да сменя всички о-пръстени.На диагностиката показва че дюзата на първи цилиндър заработва добре и после отказва.Не е проблем да купя дюза 1,2 колкото трябва стига да заработи както трябва.Има съмнения и за тандем помпа-ама не ми се купува всичко и накрая колата пак да гасне...За това ми се иска да я закарам на човек който се занимава с такива неща,и знае какво прави.
Коментар
-
Първоначално публикуван от SLAVIKA1980 Преглед на мнениеЧухме се с Кики но се оказва че трябва да се сменят на първо време о-пръстените на дюзите.Това упражнение не съм го правил така ,че търсенето продължава.Супер Дизел сервиз.....?
супер дизел ще я оправят, те работят абсолютно правилно (по книга)Нооо там ще имате следните права ,да страдате,да слушате,и да плащате.И ще има хепи ендПерсонален поздрав за всички в народното събрание /Господ да ви убие,Аллах да ви вземе,Чумата да ви тръшне,Синовете ви зетьове да ви доведат.АМИН/
Коментар
-
А освен тандем помпа има и трансверна изодзадЕ в резервоара манометър си трябва за да се елиминират простите неща(горивото като проблем)Персонален поздрав за всички в народното събрание /Господ да ви убие,Аллах да ви вземе,Чумата да ви тръшне,Синовете ви зетьове да ви доведат.АМИН/
Коментар
-
Точно за това не я купувам нея за момента ,че е само 5 стотака😱.Не че ще ми се размине ама стига да е тя.Вчера попрехвърлих форума Гоуф и срещнах някакъв сервиз на Ники от Герман та се зачудвам дали да не я придвижа там.Не ми се бърза защото това упражнение с бързането съм го правил и нещата завършиха зле.
Коментар
-
Среща се и друг интересен проблем по някога - кабелите към дюзите правят проблем. Като позагрее някоя от дюзите почва да прекъсва, защото буксата към нея не прави добър контакт. При теб проблемите обаче може и да са няколко щом вкарва нафта в маслото.
Ако си търсиш някой да ти свърши ремонта може да пробваш при Вальо - 0882 442 336. Прави основно дизелови VW-та. Доста е наясно с двигателите.
Ники в Герман също е вариант, ама там обикновенно се чака, че има записани коли за следващите няколко седмици. Ако не ти вдигат на телефона - звъни няколко пъти през час. Че заради работата понякога трудно стигат до телефоните.
Коментар
-
Дано само да не е карана доста, с това наливане на нафта, че съм срещал мнения, че ставало мазало по главата, добивала елипса и после неспасяемо положение, ама колко е вярно..... Та по-добре не я карайте, преди да са сменениАз поне за сега на моето PD ,щеката я следя редовно..
За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Говорих с Ники от Герман-доста добри думи чувам за него и ще я вземе след няколко дни.Каза че ще я излекува😃 ама наистина са затрупани с работа.Зор няма само да стане като хората-естествено не я карам в момента.Ще пиша резултат но ще е сигорно края на седмицата или другата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар