Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ролки на пистов ремък

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ролки на пистов ремък

Здравейте,

Има ли начин да се определи точно коя(кои) ролка е за смяна без да се сваля ремъка?!

От: Ролки на пистов ремък

Има.
    Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
    Място и хора към които да принадлежи ...

Коментар

Хубава сентенция, но няма връзка с темата.

Коментар

Просто изчакай,тя сама ще си падне.
        А ако шайбата на к вал намотае външния ремък,получаваш бонус-прескочил ангренажен (ако има).
        Не вярвам че е толкова трудно да се свали един външен ремък,та да си заслужава темата. Иначе има едни "докторски" слушалки завършващи с дълго рамо на които точно това е призванието.
        Дълга пръчка,единия край на ухото ,с другия се "преслушва" мотора пак става.
        Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Да не говорим колко е смислено да се сменя само една ролка.

Коментар

По принцип се чува чукане и свирене. Обаче като го полея с вода спира... След малко почва пак да свири. Поливам, спира...
            Обтягащ механизъм или ремък?!

Коментар

Вземи и го свали тоя ремък,не е болка за умиране!
              И виж какво става,това с водата няма да помогне.
              За какво МПС,става въпрос?
              .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
              Киа спортаж2000тди 98г
              Ауди А3 1.9ТДИ
              Каравана Аdria 390Q

Коментар

Първоначално публикуван от jack52 Преглед на мнение
                По принцип се чува чукане и свирене. Обаче като го полея с вода спира... След малко почва пак да свири. Поливам, спира...
                Обтягащ механизъм или ремък?!
                Искам да видя бръмчаща ролка да спре да ромоли от вода! Ремък е ама не съвсем .по скоро има несъосие на агрегатите и затова свири.

Коментар

Ква е тая кола дето е толко зор да се свали ремъка
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

От личен опит - свиреше ми ремъка и го смених. След два дни отново взе да свири. Реших, че не съм улучил размера и пак го смених - същата работа. Оказаха се износени каналите на ремъчната шайба /алуминиева/ на помпата на хидравликата. Смяната на шайбата реши проблема моментално, сега си имам резервен ремък в багажника.
                    А, да, забравих, че първо смених ролката обтегач по мъдрите съвети на случаен сервиз, чак после отидох при когото трябва.
                    На всеки сложен въпрос има лесен и разбираем за всички грешен отговор.
                    "Погледнато формално, всичко е нормално. Погледнато нормално, всичко е формално!"-Радой Ралин

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                      Ква е тая кола дето е толко зор да се свали ремъка
                      Не е проблем да се свали ремъка колега, освен че няма да ползвам известно време колата.
                      Искам да получа компетентни мнения, за да се ориентирам, преди да предприема каквото и да е.

Първоначално публикуван от ag ro Преглед на мнение
                      От личен опит - свиреше ми ремъка и го смених. След два дни отново взе да свири. Реших, че не съм улучил размера и пак го смених - същата работа. Оказаха се износени каналите на ремъчната шайба /алуминиева/ на помпата на хидравликата. Смяната на шайбата реши проблема моментално, сега си имам резервен ремък в багажника.
                      А, да, забравих, че първо смених ролката обтегач по мъдрите съвети на случаен сервиз, чак после отидох при когото трябва.
                      И мен ме съмнява тази шайба, но както каза колегата по-горе - преди да се свали ремъка май ще е трудно да се разбере.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X